ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Υποδειγματική την λειτουργία του "Γ. Καραϊσκάκης" βρηκε η Επιθεωρηση Εργασιας

Υποδειγματική την λειτουργία του "Γ. Καραϊσκάκης" βρηκε η Επιθεωρηση Εργασιας

Μετά από έλεγχο του σώματος επιθεώρησης εργασίας, ανδρών της Ασφάλειας και του ΙΚΑ, διαπιστώθηκε η άρτια λειτουργία του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ως αθλητική εγκατάσταση.
Την Βέροια υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (6/10) στο Φάληρο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Σε πολύωρους ελέγχους των αρμόδιων αρχών, αποδείχθηκε πως το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" λειτουργεί άρτια ως αθλητική εγκατάσταση και δεν υπήρξε καμία παρατήρηση για τυχόν δυσλειτουργίες του γηπέδου.


Όπως μάλιστα μας ενημέρωσε και επίσημα το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού, απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βέροια, διεξήχθη έλεγχος από μεικτά κλιμάκια του σώματος επιθεώρησης εργασίας, του ΙΚΑ και αστυνομικούς της Ασφάλειας παρουσία συνδικαλιστών του κλάδου εργαζομένων σε εταιρίες ιδιωτικής ασφάλειας (security).

Σύμφωνα με το δελτίο ελέγχου, υπ' αριθμόν 3157 6/10/2013, βρέθηκαν 122 φύλακες απασχολούμενοι και εγγεγραμμένοι στον επίσημο πίνακα προσωπικού. Για μια ακόμη φορά το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ήταν υπόδειγμα λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του Τύπου και το κοινό για το συγκεκριμένο θέμα:

"Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βέροια (06/10/2013), στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League, διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» έλεγχος από Μεικτά Κλιμάκια του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, του ΙΚΑ και αστυνομικούς της Ασφάλειας, παρουσία Συνδικαλιστών του κλάδου εργαζομένων σε εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας (security).

Σύμφωνα με το δελτίο ελέγχου υπ' αριθμόν 3157 6/10/2013 βρέθηκαν 122 φύλακες απασχολούμενοι και εγγεγραμμένοι στον επίσημο πίνακα προσωπικού.

Για μία ακόμη φορά το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν υπόδειγμα λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου