ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πρώτη προπόνηση ενόψει Σλοβακίας

Πρώτη προπόνηση ενόψει Σλοβακίας

07/10/2013

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Σλοβακία
Πρώτη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.
Το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ενόψει των δυο κρίσιμων αγώνων με την Σλοβακία και το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.
Να θυμίσουμε πως ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον Ανδρέα Σάμαρη για τα δυο παιχνίδια και δεν αποκλείεται σε ένα από αυτά να κάνει το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Παρασκευή 11/10 Ελλάδα - Σλοβακία (21:45 MEGA/OTE )
Τρίτη 15/10 Ελλάδα - Λιχτενστάιν (20:00 MEGA/OTE)

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός).
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός).
Μέσοι: Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Χρστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζενοα).
Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου