ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πάει για «μπαμ»

Πάει για «μπαμ»

17/05/2014
 
Για τρεις καλές μεταγραφές έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Τα σενάρια για Ετό, Ντιέγκο, Φαν Ντερ Φάαρτ και Ροζίτσκι.

Πάει για «μπαμ»
«Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι τις επόμενες 10-15 ημέρες, μετά τον τελικό του Champions League, θα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, θα κινηθούμε για τρεις πολύ καλές μεταγραφές. Η μία θέση, την ξέρετε, είναι ο σέντερ φορ, η δεύτερη θέση, πάλι την ξέρετε, είναι στην επίθεση και μία θέση στο κέντρο», ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, όταν ρωτήθηκε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν.


Η συγκεκριμένη δήλωση του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αποτέλεσε αφορμή για νέα σενάρια, παρότι η διοίκηση διαψεύδει όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ίσως αυτό να γίνεται και για λόγους τακτικής, αφού θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το ενδεχόμενο που δεν προχωρήσουν -όπως θα ήθελαν - οι συγκεκριμένες περιπτώσεις και να μην υπάρξει απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Τα ονόματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια είναι ο Σαμουέλ Ετό της Τσέλσι (33 ετών, μένει ελεύθερος), ο Τόμας Ροζίτσκι της Άρσεναλ (33 ετών, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016), ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ του Αμβούργου (31 ετών δεσμεύεται μέχρι το 2015), ο Ντιέγκο της Ατλέτικο (29 ετών, μένει ελεύθερος), ο Κιμ Κάλστρομ που έπαιξε δανεικός στην Αρσεναλ (31 ετών έχει συμβόλαιο με τη Σπαρτάκ Μόσχας μέχρι το 2015) και αρκετούς άλλους.

Μάλιστα για τον Ντιέγκο, για τον οποίο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, οι ιθύνοντες του συλλόγου τόνιζαν ότι υπάρχει θέμα, ενώ στην Τουρκία περιμένουν ότι θα πάει στην Μπεσίκτας με «χρυσό» συμβόλαιο, αν και ο ίδιος αναμένεται να προσπαθήσει να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν πληροφορίες και για άλλους παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες χώρες, όπως στην Ουκρανία λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη χώρα.

Αυτή τη στιγμή ακούγονται περισσότερο ονόματα ποδοσφαιριστών που παίζουν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη Μέταλιστ, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις τον Εντουάρντο (31 ετών, μένει ελεύθερος) και τον Κριστάλντο (25 ετών, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015).

Μάλιστα, στον ουκρανικό τύπο βάζουν στο «παιχνίδι» τους Τάισον (26 ετών, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017) και Ντεντίνιο (25 ετών, άγνωστο πότε λήγει το συμβόλαιό του), οι οποίοι είχαν ακουστεί και παλιότερα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το θέμα είναι ότι οι προαναφερθέντες είναι παίκτες που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, λόγω της ποιότητάς τους.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου