ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Φορτούνης

Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον Φορτούνη, ξοδεύοντας 1.000.000 ευρώ στην Καϊζερσλάουτερν. Μέσα στις επόμενες μέρες έρχεται ο παίκτης στον Πειραιά ώστε να μιλησει με την ομάδα.
Κοντά στην μεταγραφή του 22χρονου (16/10/1992) Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού, Κώστα Φορτούνη, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι σε επαφή τόσο με τον ατζέντη του παίκτη, όσο και με την Καϊζερσλάουτερν, σύλλογος στον οποίο και ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη με την γερμανική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, ολοκληρώνεται το 2015. Η Καϊζερσλάουτερν είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τις δύο πλευρές να φημολογείται πως έχουν ήδη συμφωνήσει κοντά στο 1.000.000 ευρώ για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί το "deal" είναι να υπάρξει συμφωνία και με την πλευρά του παίκτη. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Κώστα Φορτούνη με την Καϊζερσλάουτερν, ο αθλητής θα έρθει στον Πειραιά μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να συζητήσει και από κοντά με τον Ολυμπιακό.


Ο Έλληνας διεθνής μέσος, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε μέλος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριερα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά για να ολοκληρωθεί το "deal" θα χρειαστεί να υπάρξει συμφωνία και στις απολαβές του. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο, δίχως ακόμη να έχει γίνει γνωστό το μέγεθος των χρημάτων που είναι διατεθημένοι να του δώσουν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου