ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Ινς και τα…σενάρια

Ο Ινς και τα…σενάρια

16/05/2014
 
 Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Τόμας Ινς, που… αρέσει πολύ. Κλεισμένος ο Πουλίδο, κοντά και οι Ντιόπ, Φορτούνης και Καθάριος. Σενάρια για Ντιέγκο και Ρατ.

Ο Ινς και τα… σενάρια
Μεταγραφές που θα ισχυροποιήσουν τον Ολυμπιακό προανήγγειλε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες, θα είναι μόνο η αρχή.


Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εστιάσει στην απόκτηση εξτρέμ και πολύ ψηλά στη λίστα τους είναι ο Τόμας Ινς. Ο γιος του Άγγλου παλαίμαχου μέσου, Πολ, δεν έχει υπογράψει ακόμη στην Ίντερ και έχει αρκετούς ενδοιασμούς να το κάνει, αφού όχι απλώς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα, αλλά υπάρχει «κίνδυνος» να δοθεί δανεικός σε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς στη Serie A, όπως συνηθίζεται στην Ιταλία. Οι Πειραιώτες θεωρούν τον 22χρονο άσο εξαιρετική περίπτωση και με μεταπωλητική αξία, αλλά παρότι είναι ελεύθερος το κόστος ανεβαίνει λόγω του μεγάλου του κασέ, που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Το θέμα, πάντως, παραμένει ορθάνοιχτο…

Μια ανάσα από τρεις

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τους Πάπε Ντιόπ, Κώστα Φορτούνη και Νίκο Καθάριο. Με τη Λεβάντε υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία για τον Σενεγαλέζο μέσο, οι Ισπανοί δεν έχουν άλλη πρόταση στα χέρια τους για αυτόν, αλλά δεν έχει υπάρξει πλήρης συμφωνία με τον παίκτη για το συμβόλαιό του. Εκτιμάται, πάντως, πως η χρυσή τομή θα βρεθεί και ο 28χρονος άσος θα υπογράψει. Για τον Φορτούνη από τη στιγμή που έχει βρεθεί σημείο επαφής με την Καϊζερσλάουτερν η μεταγραφή του είναι προ των πυλών, ενώ ουσιαστικά «κλεισμένος» είναι ο Καθάριος, που όμως-παρότι ο Μίτσελ θα θέλει να τον δει στην προετοιμασία-είναι πολύ πιθανό να μείνει έναν ακόμη χρόνο στον Πανθρακικό, μιας και είναι 19 ετών και χρειάζεται συμμετοχές.

Προτάσεις και σενάρια

Είναι κοινό μυστικό πως ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση για τους Χοσέ Χολέμπας ή/και Γκαετάν Μπονγκ, αν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Στην περίπτωση αυτή θα δημιουργηθεί ανάγκη για την απόκτηση τουλάχιστον ενός αριστερού μπακ. Για τη θέση προτάθηκε ο Ράζβαν Ρατ, που μένει ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο με την οποία έκανε εξαιρετική σεζόν. Ο 95 φορές διεθνής με τη Ρουμανία άσος έχει εξαιρετικό βιογραφικό και καριέρα κυρίως στη Σαχτάρ, ωστόσο είναι 33 ετών.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν σενάρια περί πρότασης από την Ελλάδα (αλλά και από Βραζιλία και Τουρκία) για τον Ντιέγκο. Το συμβόλαιο του 33χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης λήγει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από φήμες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου