ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τους…δένει για το μέλλον

Τους…δένει για το μέλλον

17/05/2014
 
 Έτοιμος να… δέσει τους Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη είναι ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Μπάλαζ Μέγιερι. Τι γίνεται με Πουλίδο και Ντιόπ. «Ο.Κ.» ο Ολαϊτάν!

Τους… δένει για το μέλλον
Εκτός από την ενίσχυση με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που μπορούν να προσφέρουν τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μπάλαζ Μέγιερι, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία μέχρι το 2017. Εκτός από τον Ούγγρο τερματοφύλακα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφή και με άλλους δύο πολλά υποσχόμενους παίκτες.

Πρόκειται για τους Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2016 και αναμένεται να υπογράψουν για περισσότερα χρόνια με παράλληλη αύξηση των αποδοχών τους.

Και οι δύο παίκτες κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, απασχολώντας μάλιστα και συλλόγους του εξωτερικού.

Όπως γράφει η SportDay, ο διεθνής στόπερ είχε ανανεώσει πριν από λίγο καιρό το συμβόλαιό του (με βελτιωμένους όρους) μέχρι το 2017 και παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει κάποια τροποποίηση ή θα ανακοινωθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.

Για Πουλίδο και Ντιόπ

Στα δύο ανοιχτά «μέτωπα» που έχουν οι Πειραιώτες, εκείνα του Πουλίδο και του Ντιόπ.

Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μεξικανού φορ, αν και η… σαπουνόνερα συνεχίζεται.

Για τον Σενεγαλέζο μέσο οι Ισπανοί παρουσιάζονται σίγουροι για τη μετακόμισή του στον Πειραιά.

«Ο.Κ.» ο Ολαϊτάν

Υπομονή χρειάζεται να κάνει ο Μάικλ Ολαϊτάν για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, σύμφωνα με όσα του είπε ο καρδιολόγος που επισκέφτηκε – μαζί με τον μάνατζέρ του – στο Βέλγιο.

Ο συγκεκριμένος γιατρός εκτιμά πως ο Νιγηριανός φορ είναι πολύ καλά, αλλά δεν χρειάζεται να βιαστεί και η επιστροφή του υπολογίζεται τον Σεπτέμβρη, όπως ακριβώς είχαν αναφέρει οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει στην Ελλάδα.

Ο 21χρονος παίκτης θα χάσει την προετοιμασία και θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου