ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Νέα επένδυση με Κεφαλιανό

Νέα επένδυση με Κεφαλιανό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύει τα τμήματα υποδομής του. Συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες υπέγραψε ο 16άχρονος αριστερός μπακ Μανώλης Κεφαλιανός.
Την Τρίτη (13/5), ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μανώλη Κεφαλιανό, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ανταγόρα και τη μικτή Δωδεκανήσου.



Ο 16άχρονος αριστερός μπακ βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, την Τρίτη (13/5), συνοδεία του μάνατζερ του και του προπονητή από την σχολή του Α.Ο. Αθλοπαιδιών, Γιάννη Μανούσογλου, για να υπογράψει και επίσημα, καθώς υπήρχε προφορική συμφωνία εδώ και αρκετό διάστημα. Από τη νέα σεζόν, ο Κεφαλιανός θα αγωνίζεται στην ομάδα κάτω των 17 ετών του Ολυμπιακού, ξεκινώντας την προετοιμασία του τον Ιούλιο.


Μετά το κλείσιμο της συμφωνία τόσο ο Γιάννης Μανούσογλου όσο και ο Μανώλης Κεφαλιανός έκαναν δηλώσεις στο giafkasports.gr. Αναλυτικά:

Γιάννης Μανούσογλου: "Είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί ένα ακόμη παιδί απ' την σχολή μας, μετά τον Αλέξανδρο Μαργαρίτη θα ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Τώρα είναι πλέον τα δύσκολα για τον Μανώλη αλλά πιστεύω σε αυτόν και ξέρω πως μπορεί να τα καταφέρει. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα".

Μανώλης Κεφαλιανός: "Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι θα φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα. Με παρακολούθησαν μέσα απ' τα παιχνίδια μου με την μικτή Δωδεκανήσου, με κάλεσαν να δοκιμαστώ και δείχνουν να πιστεύουν σε μένα. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τα καταφέρω και να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου