ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μπαρτζώκας: "Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

Μπαρτζώκας: "Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

Οι Μπαρτζώκας και Κόλινς μίλησαν ενόψει του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NEΡΙΤ) της Τρίτης (12/5) στο ΣΕΦ.
Για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα της Basket League, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο. Το ματς θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NEΡΙΤ) της Τρίτης (13/5), ενώ και το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει και πάλι στον Πειραιά την Πέμπτη (15/5) το βράδυ (21:30, NEΡΙΤ). Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάρντι Κόλινς μίλησαν για λογαριασμό των ερυθρολεύκων ενόψει της αναμέτρησης.
 
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε τις δυσκολίες της σειράς με τον Πανιώνιος και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι της σειράς ξεχωριστά και τη δεδομένη στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα της Τρίτης".


Κόλινς: "Θέλουμε να κάνουμε το 3-0"

Ο Μάρντι Κόλινς, δήλωσε: "Ο Πανιώνιος μας έδειξε και στο πρόσφατο παιχνίδι που παίξαμε στο ΣΕΦ πως αν δεν είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, τότε μπορεί να κάνει τη ζημία. Οφείλουμε να έχουμε αυτό στο μυαλό μας σ’ όλα τα παιχνίδια που θα χρειαστεί να παίξουμε μαζί τους.

Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το 3-0,  αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να γινόμαστε καλύτεροι. Πλέον έχουμε μόνο τρεις εβδομάδες μπροστά μας για να τελειώσει η σεζόν και δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε ούτε μια στιγμή".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου