ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Χαβίτο και τρεις Έλληνες το καλοκαίρι

Χαβίτο και τρεις Έλληνες το καλοκαίρι

"Κλεισμένος" θεωρείται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Χαβίτο, ενώ η διοίκηση έχει πάρει απόφαση την ελληνοποίηση του ρόστερ, με την απόκτηση τριών νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Χαβιέ Χαβίτο είναι "κλεισμένος" για το καλοκαίρι και η απόκτηση του Ισπανού ακραίου μεσοεπιθετικού θεωρείται σίγουρη. Παράλληλα, η διοίκηση εκφράζει την διάθεση της ελληνοποίησης του ερυθρόλευκου ρόστερ, τονίζοντας πως το καλοκαίρι θα κάνει τρεις μεταγραφές νεαρών, ταλαντούχων, Ελλήνων ποδοσφαιριστών.
Οι μεταγραφές τέρμα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά την φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ύστερα από την απόκτηση του δεξιού μπακ, Γιάννη Μανιάτη, από τον Πανιώνιο, οι κινήσεις των ερυθρολεύκων για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκαν. Πλέον, στον Πειραιά, όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, στρέφουν το βλέμμα τους για το καλοκαίρι, έχοντας ήδη στην λίστα τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και ξεκάθαρους στόχους από την εγχώρια αγορά.


Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θεωρούν "κλεισμένη" την μεταγραφή του Χαβιέ Χαβίτο, με τον οποίο η πειραϊκή διοίκηση έχει συμφωνήσει προφορικά για το καλοκαίρι. Ο 27χρονος (4/11/1983) Ισπανός δεξιός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Άρη και ο Ολυμπιακός δεν θα δαπανήσει χρήματα στους κιτρινόμαυρους για την απόκτηση του, παρά μόνο για το συμβόλαιο του.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως έχουν την διάθεση να ελληνοποιήσουν το ρόστερ της ομάδας, θέμα για το οποίο υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι ερυθρόλευκοι εκφράζουν την σιγουριά πως θα αποκτήσουν, τουλάχιστον, τρεις νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, με τους οποίους βρίσκονται σε επαφές, με την φημολογία να κάνει λόγο πως πρόκειται για τους Γεωργιάδη, Φουρτούνη και Τάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου