ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

"Να μη χρειαστεί να ξανασυμβεί"!

"Να μη χρειαστεί να ξανασυμβεί"!

18/01/2011 11:25


Αμετακίνητος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν άλλαξε επ' ουδενί τα πιστεύω του γύρω από την κίνησή του να μπει στο δημοσιογραφικό μπουθ και να σταματήσει την περιγραφή του Αγγελου Στυλιάδη στο ματς Παναθηναϊκός-Καβάλα. Τόνισε πως "πιστεύω να μη χρειαστεί ποτέ να ξανασυμβεί", ενώ απέφυγε να μιλήσει για τις διοικητικές και αγωνιστικές εξελίξεις στους Πράσινους.
Οι δηλώσεις του Γ. Βαρδινογιάννη στον Sentra FM
«Κάπου έχει παραποιηθεί το γεγονός, εγώ ενοχλήθηκα από τον τρόπο της περιγραφής που δεν ήταν περιγραφή αλλά σχολιασμός, έπρεπε να κάνει περιγραφή και όχι σχολιασμό. Κάποτε πρέπει να σταματήσει η βία αλλά να σταματήσουν και αυτοί που την προκαλούν».

«Γιατί στην Αγγλία έχει σταματήσει από την εποχή της Θάτσερ ο σχολιασμός. Πιστεύω να μην χρειαστεί ποτέ να ξανασυμβεί».

«Εάν θέλουν να σχολιάσουν μπορούν να το κάνουν μετά, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν επιτρέπεται να φανατίζουν την ατμόσφαιρα».

«Αυτός που κάνει την περιγραφή, πρέπει να κάνει περιγραφή, κάθε φάση πως την βλέπει ο διαιτητής, αν θέλει να σχολιάσει να το κάνει μετά τον αγώνα. Να το κάνει σε άλλη εκπομπή, να γράψει σχολιασμό στην εφημερίδα του»

«Δεν με αφορούν τα όσα ειπώθηκαν γιατί κανείς εξ αυτών δεν μπήκε στην ουσία, μπήκαν στην κίνηση την δική μου και όχι στην ουσία».

«Οταν ακούς όταν δίνεται κάνει εις βάρος της ομάδας σου και το οποίο δεν έπρεπε να δοθεί, δεν σε εξοργίζει; δεν είναι πρόκληση σε βία; Εάν τυχόν οι αρμόδιοι οι οποίοι όλοι φωνάζουν για την βία, θα πρέπει να το δουν και αυτό»

«Πόσες φορές δεν έχουν πει ότι οι δημοσιογράφοι προκαλούν; Εχει το δικαίωμα ο δημοσιογράφος να κάνει κριτική στην εφημερίδα του, όχι την ώρα του αγώνα».

«Μόνο στο γεγονός που έγινε και ελπίζω κάποιοι να αντιληφθούν από την ενέργειά μου τι πρέπει να γίνεται. Θα πρέπει στον σχολιασμό να μην εστιάζει στις αποφάσεις των διαιτητών».

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτε άλλο, ούτε για τα διοικητικά ούτε για τα αγωνιστικά»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου