ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Συστάσεις ενόψει Τρίπολης στο Λιμάνι

Συστάσεις ενόψει Τρίπολης στο Λιμάνι

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στη διοίκηση του Ολυμπιακού με όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/1) και γι' αυτό έχουν ήδη γίνει συστάσεις στους φίλους της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Παράλληλα, αναζητείται μέσω του κλειστού κυκλώματος ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο και χτύπησε τον βοηθό διαιτητή.


Να διευκρινίσουμε πως δύσκολα θα τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού. Κι αυτό καθώς το φύλλο αγώνα ναι μεν είναι επιβαρυντικό για τους ερυθρολεύκους, αλλά δεν έχει καταγραφεί τραυματισμός του βοηθού, ώστε να επισύρεται τιμωρία του γηπέδου.
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν και στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν με την ρεβάνς μετά το ματς στο Βόλο για την 20η αγωνιστική. Το σύνθημα στο Λιμάνι πλέον είναι "το μυαλό μας στην Τρίπολη και τον Αστέρα", αλλά παράλληλα γίνονται προσπάθειες ώστε η συμπεριφορά των φιλάθλων στην πόλη της Αρκαδίας να είναι υποδειγματική.

Εξάλλου, για τα καπνογόνα, που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, τα αντεθνικά συνθήματα, που ακούστηκαν στο ματς Κυπέλλου και το αντικείμενο στο κεφάλι του βοηθού ο Ολυμπιακός πιθανότατα να την γλιτώσει με κάποιο χρηματικό πρόστιμο (σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, δύσκολα θα τιμωρηθεί το Καραϊσκάκη).
Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοί του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μέλλον, αρχής γενομένης στο παιχνίδι της Τρίπολης. Εκεί αναμένεται να βρεθούν περίπου 2.000 φίλοι των πειραιωτών και ήδη έχουν γίνει συστάσεις από την διοίκηση, ούτως ώστε να μην δοθούν αφορμές για κάποια τιμωρία του Καραϊσκάκη.
Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να δώσει σκληρή απάντηση σε όσους μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους στην ομάδα με την συμπεριφορά τους. Από το πρωί της Πέμπτης (20/1) μάλιστα έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα μέσω του κλειστού κυκλώματος ώστε να βρεθεί ο δράστης, που πέταξε το κέρμα στον  βοηθό διαιτητή, Τρύφωνα.
Στη διοίκηση επικρατεί η βεβαιότητα πως ο δράστης θα βρεθεί και αναμένεται η τιμωρία του να είναι παραδειγματική. Αυτό που λένε χαρακτηριστικά στη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι πως "δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον βρούμε. Και όταν τον βρούμε, θα του… επιβληθεί βαριά ποινή. Δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στο γήπεδο. Θα είμαστε ανένδοτοι".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84854#ixzz1BelRuXOM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου