ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πρακτικές άλλων εποχών...

Πρακτικές άλλων εποχών...

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είπε ότι... απαγορεύεται να κάνουν κρίσεις οι σπίκερ για το αν υπάρχει πέναλτι ή όχι σε ένα παιχνίδια. Δημοκρατικές απόψεις από τον "Καπετάνιο".
"Να μην μιλάνε οι σπίκερ για την διαιτησία"


 Τα χρόνια που το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν στον "γύψο" και γινόταν το "έλα να δεις", θέλει να επαναφέρει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος φαίνεται πως είναι αμετανόητος για τα όσα δεινά έγιναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο προηγούμενες δεκαετίες και ακολουθεί ίδιες πρακτικές.
Απολαύστε τις δημοκρατικές δηλώσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη, θέλοντας να... δικαιολογήσει τους λόγους που μπήκε στα δημοσιογραφικά μπουθ για να λογοκρίνει τον σπίκερ του συνδρομητικού. Μιλάμε ό,τι κάθε λέξη κρύβει τη νοοτροπία του ανδρός και φανερώνει το τι γινόταν για χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Πρέπει οι σχολιαστές των αγώνων να μην μιλάνε για τη διαιτησία και να γίνονται ειδικοί. Σαν απλός φίλαθλος έχω το δικαίωμα να πω ότι απαγορεύεται στους σπίκερ των αγώνων να κάνουν κρίσεις και μάλιστα ιδιοτελείς. Δεν είναι σωστό, αυτά παράγουν τη βία. Για τα διοικητικά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο", τόνισε ο Ρίγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου