ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Θανάσης: Αυτό είναι κατάντια

Θανάσης: Αυτό είναι κατάντια

 19/1/2011

Απογοητευμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού και τον τρόπο, που ηττήθηκαν οι πράσινοι από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά την τήξη του αγώνα, χωρίς πάντως να αναφερθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης (20/1).



"Λυπάμαι. Θα πω αυτό που αισθάνομαι. Αυτό είναι κατάντια. Οι άλλοι έτρεχαν και οι εμείς περπατούσαμε", είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Ερωτηθείς για το επικείμενο διοικητικό συμβούλιο ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. "Δεν έχω να πω τίποτα για το διοικητικό συμβούλιο", αρκέστηκε να πει.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου. "Ο σημερινός Παναθηναϊκός ήταν μία αποτυχία. Η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι".

"Καμία πρόταση για Ζιλμπέρτο"
Στο θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα αναφέρθηκε ο Κάρλος Φρέιτας, τονίζοντας πως καμία πρόταση από την Γκρέμιο δεν έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός για τον βραζιλιάνο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ζιλμπέρτο θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
"Ο Ζιλμπέρτο είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει καμία προσφορά από την Γκρέμιο. Κρατάμε την ίδια φιλοσοφία με αυτή που είχαμε το προηγούμενο σαββατοκύριακο και ευχόμαστε να παραμείνει μαζί μας", είπε ο Φρέιτας.
Ερωτηθείς αν η Γκρέμιο έκανε προσφορά για δύο χρόνια συμβολαίου στον Ζιλμπέρτο, απάντησε: "Δεν υπάρχει καμία προσφορά της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό. Ο Ζιλμπέρτο είναι ευχαριστημένος μαζί μας, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τον Ζιλμπέρτο και πιστεύω πως θα μείνει. Φιλοσοφία μου δεν είναι να κάνουμε αλλαγές και στόχος μας είναι να κρατήσουμε το ρόστερ όπως έχει για να μην αποδυναμωθεί η ομάδα".
Οσο για την ήττα από την ΑΕΚ, είπε: "Στο α' μέρος αξίζαμε να προηγούμαστε. Δεν το παρατάμε το Κύπελλο, παρότι σήμερα δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Εχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά μας. Η ΑΕΚ ήταν τυχερή γιατί στο πρώτο της σουτ σκόραρε. Αν κι εμείς είμαστε το ίδιο τυχεροί στη ρεβάνς, τότε έχουμε ελπίδες".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου