ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Υποψήφιος για την εθνική ο Πάντελιτς

Υποψήφιος για την εθνική ο Πάντελιτς

Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Πάντελιτς με τον Ολυμπιακό, έχουν κάνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον καλέσει ξανά στους "πλάβι".
Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκο Πάντελιτς με τον Ολυμπιακό, έχουν κάνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά στους "πλάβι" τον μακρυμάλλη σέντερ φορ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sportske.net έχει δηλώσεις του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε πως έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά στην εθνική ομάδα της Σερβίας τον Μάρκο Πάντελιτς: "Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα καλέσω θα γίνει γνωστός έως τις 25 Ιανουαρίου. Δεν θα ήθελα να συζητήσω για ονόματα, αλλά σίγουρα ο Πάντελιτς είναι στο μυαλό μου, καθώς πετυχαίνει αρκετά και κρίσιμα γκολ με τον Ολυμπιακό και γενικά παίζει καλά. Θα δούμε...".

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάρκο Πάντελιτς είναι 32 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας μέχρι στιγμής και έχει σημειώσει 7 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου