ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

"Ετοιμοπόλεμος" ο Φουστέρ

"Ετοιμοπόλεμος" ο Φουστέρ

Κανονικά το "παρών" στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να δώσει ο Νταβίδ Φουστέρ.
Ο Ισπανός ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς.
Ο Νταβίδ Φουστέρ επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε την δυνατότητα να συμμετάσχει στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Από 'κει και πέρα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προληπτικά έμεινε στο σπίτι του προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από μία ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα, όμως, με το ιατρικό τιμ αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Για λόγους ξεκούρασης ο Όλοφ Μέλμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με τους Αρκάδες.

Τέλος, ο Κρίστιαν Νέμεθ ανάρρωσε από την ίωση και τέθηκε επίσης στην διάθεση του προπονητή του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (23/1, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας της Αρκαδίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Νέμεθ, ενώ ο Φουστέρ, που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας, αναμένεται αύριο να γυμναστεί κανονικά. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο έκανε ο Μέλμπεργκ, ενώ οι Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο  και Ντουντού συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Α. Παπαδόπουλος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και αποφασίστηκε να ξεκουραστεί για μια επιπλέον ημέρα. Ο ποδοσφαιριστής θα προπονηθεί αύριο κανονικά.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Τρίπολη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου