ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κάνε μας την χάρη και μείνε!

Κάνε μας την χάρη και μείνε!


Με δηλώσεις του στο Canal+, ο Τζιμπρίλ Σισέ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη, εφόσον υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Για μια ακόμη φορά, ο Γάλλος κάνει ανάλογες δηλώσεις.
Έχουμε μια... μικρή εντύπωση ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ ψιλοσκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του. Εδώ που τα λέμε, μάλλον δεν είναι εντύπωση, αλλά διαπίστωση απ' όλα όσα λέει και από εδώ και από 'κει τις τελευταίες ημέρες που το θέμα του σέρνεται. Άραγε χωρίς την θέλησή του; Απλό ερώτημα...
Βγήκε, λοιπόν, ο αιώνια πιστός στο τριφύλλι και μίλησε στο Canal+ σχετικά με τα όσα ακούγονται για μπάσιμο της Μπορντό προκειμένου να τον κάνει δικό της. Κάτι διοικητικό χάος της ομάδας του, κάτι το αγωνιστικό χάλι του Παναθηναϊκού, έχουν ξενερώσει για τα καλά τον Γάλλο φορ, ο οποίος βλέπει ότι το μέλλον του δεν προβλέπεται ιδιαίτερα ευοίωνο στην Παιανία.


"Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στον σύλλογο και τους μάνατζέρ μου, όμως δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Αν θα με ικανοποιούσε αυτό το ενδεχόμενο; Γιατί όχι; Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είμαι αρνητικός σε επιστροφή στην Γαλλία", τόνισε ο Σισέ σε σχετική ερώτηση για πιθανό επαναπατρισμό του, ανάβοντας σίγουρα "φωτιές" στην Παιανία.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν θα ήθελαν να ισχύσει καθόλου αυτό το ενδεχόμενο, παρά να δουν τον Γάλλο και την παρέα του να κατεβαίνουν στο Φάληρο και να πάρουν... πληρωμένη απάντηση για τον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, αλλά και γενικότερα. Ουδείς θέλει να τον δει να φεύγει, αλλά να μένει εδώ μέχρι το τέλος'!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου