ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Εκανε το 2-1 η Βουλιαγμένη

Εκανε το 2-1 η Βουλιαγμένη

20/05/2014
 
 Η Βουλιαγμένη προηγείται με 2-1 νίκες του Ολυμπιακού στους τελικούς τη Α1 πόλο γυναικών, μετά τη νίκη της 10-7 στον τρίτο αγώνα της σειράς τη Δευτέρα στον Λαιμό.

Στο τέλος… περίπατος για Βουλιαγμένη
Η Βουλιαγμένη επικράτησε 10-7 του Ολυμπιακού στον Λαιμό στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και πήρε ξανά προβάδισμα με 2-1 στη σειρά, διατηρώντας το πλεονέκτημα που απέκτησε από την κανονική περίοδο και θέλοντας ακόμα μαι νίκη για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι παίκτριες του Κώστα Δήμου κατάφεραν να ξεφύγουν με +3 και +4 στην τέταρτη περίοδο και κράτησαν αυτή τη σημαντική διαφορά μέχρι το τέλος.


Οι «ερυθρόλευκες» προσπάθησαν με τηn Μπούικα, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 5 τέρματα, αλλά δεν έφτασαν για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα της. Από πλευράς Βουλιαγμένης, καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της νίκης έπαιξε η Αγγελική Γερόλυμου που πέτυχε 4 γκολ.

Ο Κώστας Δήμου τόνισε μετά το ματς πως: «Η θέληση και η αποφασιστικότητα που επιδείξαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς μας έδωσε μία εύκολη νίκη. Τώρα, πάμε στον Πειραιά για να πάρουμε το πρωτάθλημα, όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν».

Από την άλλη, ο Χάρης Παυλίδης τόνισε πως: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τη σημερινή ήττα. Τα κορίτσια της Βουλιαγμένης ήταν καλύτερα, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Θα προσπαθήσουμε να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι της Παρασκευής».


Οκτάλεπτα: 3-3, 4-1, 2-2, 1-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 2, Ντάσιου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου 4, Βασιλική Διαμαντοπούλου 2, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 1, Ζοφώλη, Ιφ. Μαυρωτά, Βαρελίδη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Χρυσή Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 5, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου