ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στο χέρι του ο Άμραμπατ, προτάθηκε ο Ντρογκμπά

Στο χέρι του ο Άμραμπατ, προτάθηκε ο Ντρογκμπά

20/05/2014
 
 Δεδομένη θεωρούν στην Τουρκία τη συμφωνία Ολυμπιακού και Γαλατασαράι για τον Νόρντιν Άμραμπατ, με τους Πειραιώτες να κρατούν χαμηλούς τόνους. Τι παίζει με Ντρογκμπά και Ντιέγκο;

Στο χέρι του ο Άμραμπατ, προτάθηκε ο Ντρογκμπά
Επιμένουν στην Τουρκία ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος ανήκει στη Γαλατασαράι και από τον Ιανουάριο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μάλαγα.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Μαροκινό εξτρέμ (με ολλανδικό διαβατήριο) είναι υπαρκτό, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου κρατούν χαμηλούς τόνους, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει πως παράλληλα εξετάζουν και άλλες λύσεις για να ενισχύσουν τα πλάγια της επιθετικής γραμμής της ομάδας.


Συγκεκριμένα, ο τουρκικός Τύπος υποστηρίζει ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής βρίσκεται στο χέρι του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο συλλόγων έπαιξε οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι πρόεδροί τους, Μαρϊνάκης και Αϊσάλ.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι τις επαφές για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Πιέρ Ισά, αν και ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκφράσει και η Μάλαγα που επιθυμεί να τον κρατήσει. Ωστόσο, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του διεθνούς άσου.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο έρχεται η περίπτωση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που έπαιξε στην τουρκική ομάδα.

Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη έναν χρόνο, προτού ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Ιβοριανός φορ, ο οποίος είναι 36 ετών και φέτος κατάφερε να πετύχει 8 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Champions League, φέρεται να έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Όσον αφορά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, στην Αργεντινή εξακολουθούν να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποκτήσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Σάντερλαντ, κάτι που έχει διαψευστεί πολλάκις από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, στην Τουρκία (ξανά) υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός – μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ – είχε συνάντηση με τον πατέρα και μάνατζερ του Ντιέγκο Ρίμπας και ο Βραζιλιάνος άσος έδειξε ενδιαφέρον για αυτά που άκουσε (σύμφωνα με ελληνικές εφημερίδες που όμως ποτέ δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο)!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου