ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Σκέψεις και για Φινμπόγκασον

Σκέψεις και για Φινμπόγκασον

21/05/2014 
 
Εξελίξεις αναμένονται σε τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού την ερχόμενη εβδομάδα, με τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για τον Φινμπόγκασον που είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση.
Σκέψεις (και) για Φινμπόγκασον!
Την ερχόμενη εβδομάδα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Οι υποθέσεις των Πουλίδο, Ντιόπ και Φορτούνη, όπως και του Καθάριου που θα μείνει δανεικός στον Πανθρακικό φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.



Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες συζητούν και για άλλους παίκτες που θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Εν όψει της φετινής μεταγραφικής περιόδου οι πρωταθλητές Ελλάδας ασχολούνται με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τις Κάτω Χώρες, κυρίως από την Ολλανδία (ίσως και το Βέλγιο) που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταφέρει να πετύχει 53 γκολ με τη φανέλα της Χέρενφεν.

Σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο, η ομάδα του 25χρονου επιθετικού αξιώνει 10 εκατ. ευρώ (!) για να τον παραχωρήσει, αν και σε έναν χρόνο λήγει το συμβόλαιό του.

Δεν αποκλείεται εκεί να «πατήσει» ο Ολυμπιακός και να ρίξει τις απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας.

Όπως γράφει και η SportDay, αν οι Πειραιώτες διαπιστώσουν ότι μπορεί να γίνει η… δουλειά, τότε να διαθέσουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ και να φτάσει μέχρι τα 5 εκατ. ευρώ!

Τα χρήματα αυτά θα μπορούσε να τα δώσει και για τον Ιταλό φορ Πελέ της Φέγενορντ, αλλά τώρα ο Φινμπόγκασον είναι σε καλύτερη ηλικία και μπορεί στο μέλλον να φέρει περισσότερα έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Ωστόσο, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, χωρίς ο Ολυμπιακός να την έχει προχωρήσει και ίσως να την καθυστερήσει και αρκετά, αν τελικά καταφέρει να «μπει» σ' αυτήν τη μεταγραφή.

Στις υποθέσεις τώρα των Αμραμπατ, Ντιόπ και Φορτούνη. Χθες υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα κλείσει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, αν και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει γερμανικές ομάδες (Κολονία, Στουτγκάρδη και Χοφενχάιμ).

Η Καϊζερσλάουτερν θα επιδιώξει να πάρει περισσότερα χρήματα, αν και ήθελε 1 εκατ. ευρώ, τελικά το μάξιμουμ ποσό που θα βάλει στα ταμεία της είναι 300.000 ευρώ.

Για τον Ντιόπ υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ισπανία, τα οποία ανέφεραεν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν να ρίξει τις απαιτήσεις του για να καταθέσουν την τελική τους πρόταση στη Λεβάντε.

Τέλος, για τον Νόρντιν Αμραμπατ έρχονται πληροφορίες από την Ισπανία πως η Μάλαγα θέλει να τον κρατήσει, καθώς εκεί αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Γαλατασαράι



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου