ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Στα ίσα ο Ολυμπιακός


Στα ίσα ο Ολυμπιακός

24/05/2014
 
 Σε έναν συγκλονιστικό τελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης στα πέναλτι (13-11, 9-9 η κανονική διάρκεια) και έστειλε τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών στο πέμπτο ματς.

Στα ίσα ο Ολυμπιακός!
Δύο φοβερές αποκρούσεις της Διαμαντοπούλου στην διαδικασία των πέναλτι χάρισαν στον Ολυμπιακό την δεύτερη νίκη του επί της Βουλιαγμένης και έστειλε τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών στο πέμπτο ματς.

Σε έναν φοβερό τέταρτο τελικό, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια που ολοκληρώθηκε 9-9 και το έκαναν τελικά στη διαδικασία των πέναλτι.


Οι «ερυθρόλευκες» δεν επέτρεψαν στην Βουλιαγμένη να πανηγυρίσει στο «σπίτι» τους το 12ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφού το γκολ της Τσουκαλά έστειλε το ματς στα πέναλτι, ενώ οι αποκρούσεις της Διαμαντοπούλου «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους το απόγευμα του Σαββάτου στον πέμπτο και τελευταίο τελικό που θα κρίνει την πρωταθλήτρια της Α1 γυναικών,

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-2, 4-2 (κ.δ), 4-2 (πεν.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ε.Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Μ. Πλευρίτου 1, Μπούικα 5, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτοππαπά, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Ρουμπέση 4, Γερολύμου 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Μαυρωτά, Βαρελίδη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου