ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ασφάλιση, αλλιώς…

Ασφάλιση, αλλιώς…

21/05/2014
 
 Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στην ΕΟΚ ζητεί την ασφάλιση των παικτών της που θα κληθούν για το Μουντομπάσκετ, αλλιώς δεν θα τους αφήσει να αγωνιστούν με το εθνόσημο.Παράπονα και για τη διαιτησία.
Ασφάλιση, αλλιώς…
Να μη θέσει τους παίκτες της ομάδας στη διάθεση της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας εφόσον δεν είναι ασφαλισμένοι για τη συμμετοχή τους σε αυτό απειλεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Με επιστολή προς την ΕΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» ρωτούν αν υπάρχει πρόβλεψη για ασφάλιση των διεθνών (διαδικασία που ακολουθείται συνήθως για τους ΝΒΑερ αφού για τους υπόλοιπους παίκτες υπάρχει κοινή ασφάλιση από τη FIBA) και καθιστούν σαφές πως εφόσον δεν συμβεί αυτό, δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις υποχρεώσεις της επίσημης αγαπημένης.


Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στις σχέσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΟΚ, που είναι διαταραγμένες λόγω των παραπόνων που έχουν εκφράσει κατά καιρούς οι Πειραιώτες για τη διαιτησία και όχι μόνο.

Μάλιστα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που επιλέγονται οι διαιτητές που θα μπουν στην κλήρωση για τους τελικούς της Α1.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου