ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-5

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-5

Οι Γοργόνες είναι εδώ! Με επιβλητική εμφάνιση, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα τη Βουλιαγμένη με 9-5 στον Πειραιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την τελική σειρά του Πρωταθλήματος. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (19/5, 20:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Με άμυνα από... γρανίτη και την Χρυσή Διαμαντοπούλου να "κατεβάζει ρολά", ο Ολυμπιακός κέρδισε με 9-5  τη Βουλιαγμένη στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών που διεξήχθη το Σάββατο (17/5) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά. Η ομάδα του Πειραιά ήταν εκπληκτική στην άμυνα και έβγαζε σιγουριά και στην επίθεση, δείχνοντας από την αρχή έως το τέλος ότι είναι το αφεντικό στο παιχνίδι.

Με την πάροδο του χρόνου, η ερυθρόλευκη άμυνα βελτιώνονταν και η διαφορά στα γκολ αυξάνονταν πάντα υπέρ του Ολυμπιακού.

Η Βουλιαγμένη δεν μπορούσε να αντιδράσει και τα γκολ που σημείωσε σε όλο το ματς συνήθως τα πετυχαίνει σε δύο οκτάλεπτα.


Ο Ολυμπιακός, από το 4-3 του 2ου, με ένα σερί 5-0 έφτασε στο 9-3 και απλά η Βουλιαγμένη μείωσε όταν το παιχνίδι είχε κριθεί. Οι ερυθρόλευκες είχαν εκπληκτικό ποσοστό στην παίκτρια παραπάνω, με 6/8 επιτυχημένες προσπάθειες.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη πέτυχαν την 1η τους νίκη στους τελικούς, αλλά θέλουν άλλες δύο για να πάρουν το 5ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του συλλόγου.

Ο επόμενος τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (19/7, 20:00) στο Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Πειραιά είχε και την συμπαράσταση 700 και πλέον φιλάθλων της που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στο Κολυμβητήριο και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν και να σπρώχνουν στον θρίαμβο τα κορίτσια!

Η διακύμανση: 1ο: 1-0 Πλευρίτου Ε., 1-1 Γερόλυμου (π), 2-1 Μανωλιουδάκη, 2o: 2-2 Ρουμπέση, 3-2 Αβραμίδου, 4-2 Τετζαλίδου, 4-3 Τσουκαλά, 3ο: 5-3 Πλευρίτου Μ., 6-3 Μανωλιουδάκη, 7-3 Πλευρίτου Ε. 4ο: 8-3 Πλευρίτου Μ. 9-3 Μπούικα, 9-4 Ασημάκη, 9-5 Ασημάκη.


 
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-0, 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης):  Χρυσή Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 1, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Ιφ. Μαυρωτά, Βαρελίδη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου