ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ναυαγεί η μετάδοση του Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

Ναυαγεί η μετάδοση του Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

14/10/2011  Όλο και λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός –Ντόρτμουντ για το Champions League, καθώς στη συνέλευση της ΠΟΣΠΕΡΤ υπήρξε απόφαση για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι και την Πέμπτη.

Ως την Τρίτη οι κινητοποιήσεις θα έχουν την μορφή 24ώρων απεργιών, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα συνεχιστούν με στάσεις εργασίας. Σε ότι αφορά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας από 12:00-15:00 το μεσημέρι και 18:00-00:00, στην οποία περιλαμβάνεται και το χρονικό σημείο της τέλεσης του αγώνα.

Αυτό που βγαίνει μέχρι τώρα είναι η πρόθεση να μην μεταδοθεί ο αγώνας όμως όλα είναι ανοιχτά, καθώς άνθρωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ λένε ότι «μέχρι την Τετάρτη θα δούμε».


Σε ότι αφορά την αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθεί ειδική άδεια και το παιχνίδι θα μεταδοθεί χωρίς πρόβλημα.

Η γενική συνέλευση των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν σήμερα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, διεκδικώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου και την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας . Η κινητοποίηση των δημοσιογράφων έγινε στο πλαίσιο των 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ για τους εργαζομένους σε όλα τα Δημόσια Μέσα Ενημέρωσης. Στην σημερινή Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ αποφασίστηκε κλιμάκωση των κινητοποίήσεων έως και την ερχόμενη Τρίτη ημέρα γενικής απεργίας στον τύπο.
με κυλιόμενες 24ωρες απεργίες.
Στην γενική συνέλευση τονίστηκε: «Δεν ξεχνάμε την δρομολογημένη κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της ΕΤ1, δεν ξεχνάμε την εφεδρεία -απόλυση,δεν ξεχνάμε τις μειώσεις που έχουμε ήδη υποστεί και την φοροεπιδρομή. Ανησυχούμε γιατί η κυβέρνηση επιδιώκει να μετατρέψει τους δημοσιογράφους των δημοσιων μέσων Ενημέρωσης σε κρατικούς υπαλλήλους, εντάσσοντάς τους στο ενιαίο μισθολόγιο . Ενταξη στο ενιαίο μισθολόγιο σημαίνει κατάργηση των ΣΣΕ, κατάργηση των συνδικαλιστικών μας φορέων, μείωση των αποδοχών, μελλοντική καταργηση των ασφαλιστικών μας φορέων.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:
Αύριο Σάββατο 15/10/2011 στις 6 το απόγευμα από την πλατεία Συντάγματος , να μεταδώσουμε διαδικτυακά αδιαμεσολάβητο απεργιακό δελτίο ειδήσεων . Παρεμβάσεις θα γίνουν από εκπροσώπους κλάδων εργαζομένων που πλήττονται από την κυβερνητική επίθεση . Καλούνται όσοι το επιθυμούν να δώσουν το παρόν . Μπορείτε να συντονιστείτε στο web tv του ΑΠΕ και στο dimosiografoiert.blogspot.com
Την ερχόμενη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι στον 3ο οροφο της ΕΣΗΕΑ οι εργαζόμενοι σε όλα τα Δημόσια Μέσα δίνουν συνέντευξη τύπου , με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ..
Την Τρίτη ραντεβού στις 11 έξω από την ΕΣΗΕΑ και πορεία προς την βουλή».

Η Nova για την Σούπερ Λίγκα
Απ' τη Nova ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με τις μεταδόσεις των αγώνων της Σούπερ Λίγκας τούτο το Σαββατοκύριακο: «Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής χρονιάς είναι εδώ: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ντέρμπι κορυφής που θα μεταδοθεί από τη Nova με τη μοναδική ποιότητα ήχου και εικόνας HD, το Σάββατο 15/10, στις 20.30 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Νίκου Γαβαλά.
Η Nova θα σας βάλει στο κλίμα του ντέρμπι από τις 19.00, με Pregame Show που θα σας μεταφέρει «Λεπτό προς Λεπτό» όσα θα συμβαίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και τα τελευταία νέα των δύο ομάδων πριν από τη σέντρα.
Από το ειδικά διαμορφωμένο studio της Nova στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Γιάννης Πάγκος θα υποδεχτεί τον Γιώργο Λιάγκα, τον Γιάννη Αϊβάζη, τον Χάρη Κοπιτσή και τον Τάκη Γκώνια που θα δώσουν τα δικά τους προγνωστικά για το παιχνίδι.

To Σάββατο 15 Οκτωβρίου, η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με το παιχνίδι Κέρκυρα - Ατρόμητος στις 17.15 από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Αποστόλη Λάμπου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το μεγάλο ντέρμπι, με ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις και δηλώσεις του παιχνιδιού στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ακόμα όλη η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ρεπορτάζ από τον αγώνα Κέρκυρα – Ατρόμητος αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων που αγωνίζονται την Κυριακή.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η αγωνιστική ημέρα αρχίζει στις 16.00 με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος από το Novasports 2, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Βασιλείου.
Στις 18.15 ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Άρη σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιάννη Τσαϊνη και του Παναγιώτη Στεφάνου.
Στις 20.30 , στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας από το Novasports HD & Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου