ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αγγέλου: «Φιλοσοφία της ομάδας η άμυνα»

ΑΓΓΕΛΟΥ
14/10/11

Ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον Ολυμπιακό της φετινής χρονιάς.

  • Τα όσα είπε στον «Sentra FM» :

«Αυτή η ομάδα έχει τους τέσσερις καλύτερους 20χρονους στην Ελλάδα (Μάντζαρη, Παπανικολάου, Κατσίβελη, Σλούκα), έχει επτά έλληνες, έχει νεαρούς Αμερικάνους, που διψάνε για να μπάσκετ με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και τη δύναμη.

Έχει τρεις παίκτες για το σετ παιχνίδι, τον Άντιτς, τον παίκτη αποκάλυψη του Ευρωμπάσκετ με άνοιγμα χεριών 2,16.

Υπάρχουν προσδοκίες, ενθουσιασμός και κίνητρο. Δε φτάνουν όμως από μόνα τους αυτά, Χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου που κουνάει βουνά. Φιλοσοφία της ομάδας είναι η άμυνα και από εκεί ξεκινάμε».

Επίσης μίλησε για τον τραυματισμό του Λούκας και για την ένταξη των νέων παικτών στη φιλοσοφία της ομάδας:

«Οι θέσεις των γκαρντ είναι πολύ σημαντικές. Θέλαμε έναν έμπειρο γκαρντ, η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε. Η ομάδα αναγκάζεται να βγάλει αυτά τα νεαρά παιδιά στην οργάνωση της ομάδας. Ο Μάντζαρης ξεκίνησε βασικός με τον Άρη.

Έχει κάποια καλά στοιχεία, όπως η επικοινωνία με τους συμπαίκτες του. Είναι ένα πείραμα και θέλει λίγο χρόνο. Έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια στην αρχή της Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το επίπεδο».

Για τον Χάουαρντ και την πίεση που έχουν οι νεοφερμένοι δήλωσε:

«Ο Χάουαρντ έρχεται από κολλέγιο. Έχει ταχύτητα και έρχεται σε ένα στυλ παιχνιδιού του μισού γηπέδου και για αυτό θέλει χρόνο για τη φιλοσοφία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πιστεύουμε την ομάδα μας και το στοίχημα είναι αν η χημεία εντός γηπέδου γίνει καλή και με τον κόσμο για να δημιουργηθεί ένα κλίμα εκρηκτικό.

Ο Ίβκοβιτς δε θέλει να βάλει πίεση στους παίκτες। Αν ζυγίζεις 80 κιλά αν βάλεις τη φανέλα του Ολυμπιακού πας αυτόματα 95 και δε χρειάζεται να μπει και άλλη πίεση. Δε θέλει να βάλει την ομάδα στο ρήμα κυνηγάω αλλά στο κλίμα παλεύω και απολαμβάνω. Το ρήμα πιστεύω είναι η αρχή μας».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου