ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

«Να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος»

«Να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος»

13/10/2011  
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μίλησε στην ιστοσελίδα «volleyleague.gr» για την προσπάθεια που γίνεται να ανασυγκροτηθεί ο σύλλογος και να αναδειχθούν ταλέντα από τις Ακαδημίες. Παράλληλα τόνισε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα αποτελέσουν για ακόμη μία φορά τον επιπλέον παίκτη της ομάδας μας και ευχήθηκε καλή αρχή στο πρωτάθλημα Volleyleauge ΟΠΑΠ 2011-2012.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Μιχάλη Κουντούρη:

«Με γνώμονα το ασταθές οικονομικά περιβάλλον και αφού τακτοποιήσαμε και ρυθμίσαμε έγκαιρα τις εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί, χτίζεται χωρίς οικονομικές υπερβολές μία καινούργια ομάδα που διαθέτει εμπειρία και έχει νεανικό ενθουσιασμό. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι μέσα σε όλους τους στόχους μας. Είναι, επίσης, σημαντικό για τον Ολυμπιακό να αρπάξουν την ευκαιρία τα παιδιά που προέρχονται από τη δική μας Ακαδημία βόλεϊ. Αν συμβεί αυτό τα οφέλη για τον σύλλογο θα είναι πολλαπλά», εξηγεί ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι φίλαθλοί μας είναι η μεγάλη δύναμη ολόκληρου του Ολυμπιακού. Έχουν αντιληφτεί ότι επιτελείται μία δύσκολη και ουσιαστική, για το μέλλον του συλλόγου, προσπάθεια. Συμβάλουν με κάθε τρόπο, και τους ευχαριστούμε για αυτό, ώστε να βγει ο Ολυμπιακός από την οικονομική δίνη. Όπως κάθε χρόνο θα αποτελέσουν, από την εξέδρα, και τον επιπλέον παίκτη της ομάδας μας».

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα ευχήθηκε: «υγεία σε όλους τους αθλητές και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους όσοι συμμετέχουν οργανωτικά στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου