ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Χαμός κατά της ΕΡΤ από τους αναστατωμένους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Χαμός κατά της ΕΡΤ από τους αναστατωμένους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

13/10/2011
ερτΦωνή λαού, οργή Θεού!
Ήταν να μη διαρρεύσει η είδηση ότι ο αγώνας Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ αναμένεται να μην μεταδοθεί από την συχνότητα της ΕΡΤ που καλύπτει την Επικράτεια!
Χιλιάδες πλέον είναι τα e-mail και οι αναρτήσεις διαμαρτυρίας τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ, αλλά και στην σελίδα του κρατικού καναλιού στο facebook!
Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ έχει πάρει φωτιά από τον κόσμο που διαμαρτύρεται για το ενδέχομενο να υπάρχει “μαύρη οθόνη” την ώρα του μεγάλου αγώνα!
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει εξοργιστεί με το ενδεχόμενο να μη μεταδωθεί ο αγώνας και εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκεια του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, μόλις το olympiacos24.gr “ανέβασε” το θέμα, δέχθηκε 3.000 (!) αναγνώσεις μέσα σε μισή ώρα, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη αγωνία του Ολυμπιακού κόσμου!
Πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται έντονα και μάλιστα ζητούν έντονα να προβληθεί το κρισιμότατο ματς του Ολυμπιακού, για το οποίο ενδιαφέρονται τα εκατομμύρια των φίλων του, και όχι μονο!
παρακάτω είναι ορισμένα ενδεικτικά σχόλια των αναγνωστών του olympiacos24.gr στην ερώτηση που κάναμε για το αν πρέπει να μεταδοθεί ο, πολύκροτος πλέον, αγώνας ή όχι:

-ΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ?ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?
-ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ!
-ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ..
-E N N O E I T A I !!!!!!
-ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ…ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…
-Εννοείται να μεταδοθεί θέλει και ερώτημα;;;
-τι ερωτηση?????φυσικα να μεταδοθει!!!!!
-ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ.
-Εννοείται ρε παίδες..Με τον πόνο μας παίζετε;;;

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου