ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δίχως τους Βάντερσον και Λεάντρο η Δόξα

Δίχως τους Βάντερσον και Λεάντρο η Δόξα

Χωρίς του Βραζιλιάνους Λεάντρο και Βάντερσον, οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό, θα παραταχθεί την Τετάρτη (30/11,19:00) η Δόξα Δράμας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (30/11,19:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Δόξα Δράμας για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού γηπέδου χωρίς τους Βραζιλιάνους Λεάντρο και Βάντερσον, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό στους "Μαύρους Αετούς", καθώς υπάρχει ειδικός όρος στη συμφωνία των δύο συλλόγων να μην αγωνιστούν οι δύο ποδοσφαιριστές στις αναμετρήσεις απέναντι στους ερυθρόλευκους, όπου ανήκουν. Έτσι αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή του αυριανού (Τετάρτη 30/11) αγώνα.

Έτσι η αποστολή της Δόξας αποτελείται από τους: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδη, Στεργιανό, Κανακούδη, Βέρτζο, Μπριλάκη, Κάπελ, Τριποτσέρη, Λίμα Σάντος, Ρούτση, Αμπουμπακάρι, Έρος, Πιτσόκο, Σοϊλέδη, Τοπούζη, Αγγελούδη και Κατσικογιάννη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου