ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στη νίκη με σκορ 6-0 επί της Δόξας Δράμας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την εξ' αναβολής 1η αγωνιστική (30/11) της Super League. MVP ο Πάντελιτς, εξαιρετική εμφάνιση για τους Μιραλάς - Χαβίτο.
Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", επικρατώντας της Δόξας Δράμας με σκορ 6-0 για την εξ' αναβολής 1η αγωνιστική (30/11) του πρωταθλήματος της Super League. MVP της αναμέτρησης ήταν ο σκόρερ δύο τερμάτων (2', 61') Μάρκο Πάντελιτς, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μιραλάς (σκόρερ επίσης δύο τερμάτων, 53' και 90') και Χαβίτο, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 87'.



Μέγκιερι: Θεατής της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επενέβη σωτήρια στη μια και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η Δόξα στο 39', όταν έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κάπελ.

Χαβίτο: Σίγουρα το παιχνίδι και ο αντίπαλος δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ο Ισπανός ακραίος χαφ παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ, ανταποκρίθηκε πλήρως σε αυτόν τον ρόλο. Ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ και επιθετικά βοήθησε τα μέγιστα. Από δική του σέντρα ο Μιραλάς πέτυχε το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού στο 53', ενώ ο Χαβίτο στο 87' πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 30 και πλέον μέτρα!

Αβραάμ: Μάλλον θα είναι άδικο να κάνουμε οποιαδήποτε κριτική στον Έλληνα στόπερ σε αυτό το παιχνίδι. Για τον Αβραάμ τέτοια ματς είναι πιο εύκολα και από... οικογενειακά διπλά. Αν πρέπει να πούμε κάτι, αυτό θα ήταν ότι δεν έχασε ούτε μια προσωπική μονομαχία σε 90 λεπτά. Το αντίθετο θα αποτελούσε είδηση...

Μαρκάνο: Μετά το πολύ καλό του παιχνίδι στην Μασσαλία, είχε μια μάλλον άσχημη βραδιά στην Τρίπολη. Κόντρα στην Δόξα ήταν θετικότατος, αν και δεν είχε ιδιαίτερη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς. Προώθησε σωστά τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, ενώ κέρδισε πολλές εναέριες μονομαχίες.

Χολέμπας: Τυπική εμφάνιση από τον Γερμανό μπακ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά και συχνά - πυκνά έβγαινε στην επίθεση δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Χαλαρό βράδυ για τον Χοσέ.

Μανιάτης: Σε πολύ καλή κατάσταση και αρκετά "φρέσκος" παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα ο 26χρονος Έλληνας διεθνής. Βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες του με τους αντίπαλους κεντρικούς χαφ αλλά βοήθησε και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Την στιγμή της αλλαγής του με τον Μοδέστο στο 65', χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

Ιμπαγάσα: Στην επανεμφάνιση του στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού ύστερα από ένα μήνα περίπου, ο "Κάνιο" ήταν και πάλι ο άνθρωπος που έδινε ρυθμό στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Μοίρασε σωστά το παιχνίδι και κατεύθυνε τους συμπαίκτες του. Αντικαταστάθηκε στο 55' από τον Ποτουρίδη, τόσο για να μην πιεστεί μετά το διάστημα της απουσίας, όσο και γιατί είχε εκνευρισθεί πολύ από τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων του.

Αμπντούν: Παρά το γεγονός πως έχει την τάση να επιχειρεί πάντα το κάτι παραπάνω, στο ματς με την Δόξα ήταν αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Ήταν ορεξάτος, αρκετά κινητικός και προετοίμασε τα δύο γκολ που πέτυχε ο Πάντελιτς.

Μιραλάς: Το σημαντικότερο σε αυτή την αναμέτρηση για τον Μιραλάς είναι πως βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα δις. Με ένα τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει ο Βέλγος, καθώς σκόραρε στο 53' και το 90+2' με το κεφάλι! Ήταν απειλητικός κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του και οι αντίπαλοι του τον σταματούσαν μόνο με φάουλ.

Φετφατζίδης: Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάτι παραπάνω από τον "Φέτφα" σε αυτό το ματς. Οι τελικές του προσπάθειες δεν ήταν καλές αλλά είναι γεγονός πως συμμετείχε πιο ουσιαστικά από άλλες φορές στο ομαδικό παιχνίδι, ενώ πρέσαρε τους αντιπάλους του και έμοιαζε να μπαίνει πιο δυνατά στις φάσεις. Παρ' όλα αυτά ο Γιάννης πρέπει να "λυθεί" και να αποκτήσει περισσότερο θράσος και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Το τόπι άλλωστε το κατέχει...

Πάντελιτς: Ο MVP του αγώνα. Ο Σέρβος στράικερ είναι "μανούλα" σε παιχνίδια που ο Ολυμπιακός στριμώχνει τον αντίπαλο μέσα στα καρέ του. Πέτυχε δύο ωραία γκολ στο 2' και στο 60', ενώ έδωσε την ασίστ στο 6ο τέρμα των ερυθρολεύκων και 2ο προσωπικό του Μιραλάς. Πληθωρική η παρουσία του Πάντελιτς στην αναμέτρηση.

Ποτουρίδης: Αντικατέστησε τον Ιμπαγάσα στο 55' και αγωνίστηκε σε ρόλο αμυντικού χαφ. Η παρουσία του ήταν πάρα πολύ καλή, καθώς εκτός από ανασταλτικά, πήρε άριστα και στον δημιουργικό τομέα. Άλλαζε το παιχνίδι με 30άρες πάσες ακριβείας και είναι ζήτημα αν έκανε μια λάθος μεταβίβαση στα 40 περίπου λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Μόνχε: Μπήκε αντί του Αμπντούν στο 63' και είχε καλές και κακές στιγμές στο ματς. Δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Μοδέστο: Πέρασε στο 66' στη θέση του Μανιάτη και ενώ το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί. Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει και έτσι δεν φάνηκε στο παιχνίδι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου