ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με Άντιτς αλλά δίχως Παπαδόπουλο με Άρη

Με Άντιτς αλλά δίχως Παπαδόπουλο με Άρη

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαδόπουλος, Μάντζαρης και Χάουαρντ, αλλά στην 12άδα θα βρεθεί ο Άντιτς, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/12, 17:00, ET-3) τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.
Για την 7η αγωνιστική της Α1, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (17:00, ET-3) της Κυριακής (4/12) στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, ο οποίος έχει, μόλις, μία νίκη στο πρωτάθλημα, με τους κιτρινόμαυρους του Βαγγέλη Αλεξανδρή να παρουσιάζονται αποδυναμωμένοι την τρέχουσα σεζόν.
Για την αναμέτρηση ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον τραυματία (πρόβλημα στο γόνατο) Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον Ματ Χάουαρντ, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Στην 12άδα για το ματς κόντρα στον Άρη, όμως, θα βρίσκεται ο Σκοπιανός φόγουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που είχε στον σύνδεσμο του μεγάλου δαχτύλου στο δεξί του χέρι, τραύμα το οποίο "κληρονόμησε" στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Στην αποστολή, βέβαια, επέστρεψε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος φέτος έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Σέρβο τεχνικό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου