ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Δηλωσεις Ποτουρίδη,Βαλβέρδε,Πάντελιτς

 Δηλωσεις Ποτουρίδη,Βαλβέρδε,Πάντελιτς

3/12/2011

Ποτουρίδης: "Δεν σκεφτόμαστε την Άρσεναλ"

Ο Γιάννης Ποτουρίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίσουν το ματς με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την Άρσεναλ. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός υποστήριξε πως δεν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έθεσε ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου.
Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Γιάννης Ποτουρίδης και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/12) με τον Παναιτωλικό, όσο και σε αυτό που ακολουθεί με την Άρσεναλ την Τρίτη (6/12) για το Champions League.
O αριστεροπόδαρος αμυντικός του Θρύλου τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίσουν το ματς με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την Άρσεναλ, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έθεσε ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ποτουρίδη στην κάμερα της Nova:

Η μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη επί της Δόξας μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας;

"Φυσικά βοηθάει την ψυχολογία. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες έχουμε ανέβει. Πιστεύω πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια για να ξαναέρθουμε στην κορυφή".

Τι γνώμη έχεις για τον Παναιτωλικό;

"Βλέπουμε πως ο Παναιτωλικός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, εκτός και εντός έδρας. Είναι μία δύσκολη ομάδα. Πιστεύω πως αν μπούμε όπως στο παιχνίδι με τη Δόξα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Σε προβληματίζουν τα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Δεν πιστεύω πως υπάρχει προβληματισμός. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Παιχνίδια έχουν όλοι οι παίκτες. Δε θέλω να το ρίξω στην κούραση για τα χαμένα παιχνίδια. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετυχαίνουμε το στόχο μας που είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Μπορεί να σας αποπροσανατολίσει το γεγονός πως λίγα 24ωρα μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακολουθεί το σπουδαίο ματς με την Άρσεναλ;

"Όπως έχουμε πει, πρώτος στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τρίτης που είναι με την Άρσεναλ. Να τελειώσουμε το σαββατιάτικο παιχνίδι, να κερδίσουμε και μετά να καθίσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τρίτης".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο για τη συνέχεια;

"Να μας στηρίζει, όπως μας στηρίζει. Βλέπουμε πως μας ακολουθεί παντού. Πιστεύω πως στα επόμενα ματς θα του δώσουμε μεγαλύτερη χαρά".

Βαλβέρδε: "Προσοχή στον Παναιτωλικό"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την αναμέτρηση με τη Δόξα, το ματς του Σαββάτου (3/12) με τον Παναιτωλικό και την χρησιμοποίηση του Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα.
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και ήταν ξεκάθαρος πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης και στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν την Άρσεναλ και το Champions League. Ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας αλλά και την χρησιμοποίηση του Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στην κάμερα της Nova:

Πόσο θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στη συνέχεια, τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε με τη Δόξα;

"Ναι, μας βοήθησε πολύ το γεγονός πως με τη Δόξα μπορέσαμε και χρησιμοποιήσαμε καινούργιους παίκτες, γιατί είδαμε πως στην Τρίπολη υπήρξε έλλειψη δυνάμεων σε αρκετούς απ' τους παίκτες μας. Το γεγονός πως μπορούμε να ξεκουράσουμε κάποιους μας κάνει καλό. Επίσης, μας βοηθάει πολύ η επιστροφή του Ιμπαγάσα".

Τί γνωρίζει για τον Παναιτωλικό;

"Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα την οποία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες. Ξέρουμε πως είναι ένας σύλλογος πολύ οργανωμένος. Θα έρθει στην έδρα μας και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Είναι μία ομάδα που τα πηγαίνει καλά στη διάρκεια ενός αγώνα. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί".

Πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στο ματς με τον Παναιτωλικό, με το σκεπτικό πως λίγες ημέρες μέρες μετά διεξάγεται ένα πολύ σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ;

"Δεν πρέπει να είναι καθόλου δύσκολο, γιατί είναι ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλο περιθώριο για να χάσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση. Ξέρουμε πως είναι πολύ ωραίο να παίξουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Όμως το σημαντικό για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι".

Για τον Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ;

"Ο Χαβίτο είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρει πολύ καλά να αξιοποιεί τους κενούς χώρους. Ξέρει να τρέχει καλά όταν έχει περιθώριο μπροστά του. Εμείς είμαστε μία ομάδα η οποία παίζει με πολύ μικρές αποστάσεις, με πολύ μικρά κενά. Με τη Δόξα του δόθηκε μία ευκαιρία. Εκείνος την εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ καλά. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να μπορούμε να υπολογίζουμε σ' αυτόν".
  
Πάντελιτς: "Το μυαλό μας στο Πρωτάθλημα"
Ο Μάρκο Πάντελιτς εστίασε την προσοχή στη Super League ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/12, 19:30) για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
Παράλληλα, ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν, ενώ έσταξε μέλι για τον λαό του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς στην κάμερα της Nova:

Η νίκη επί της Δόξας, είναι για τον Ολυμπιακό μία νέα αρχή στο Πρωτάθλημα; Θα σας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος;

"Δεν πρέπει να στεκόμαστε σ' ένα παιχνίδι. Σίγουρα ο αγώνας με τη Δόξα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Θα βοηθήσει και μερικούς νέους παίκτες που έψαχναν τον εαυτό τους τελευταίους τρεις - τέσσερις μήνες. Σίγουρα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τόσο το τελευταίο παιχνίδι, όσο και τα προηγούμενα και να κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου".

Τί γνωρίζεις για τον επόμενο αντίπαλό σας στο Πρωτάθλημα, τον Παναιτωλικό;

"Θα δούμε πριν απ' τον αγώνα τον αντίπαλό μας. Θέλουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα του Σαββάτου".

Μπορεί να σας επηρεάσει το γεγονός πως λίγες ημέρες μετά ακολουθεί ο αγώνας με την Άρσεναλ;

"Δεν μπορεί και δεν πρέπει. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα. Να έχουμε το μυαλό μας στο Πρωτάθλημα. Είναι άλλο πράγμα το Champions League και οι αγώνες με αυτές τις μεγάλες ομάδες. Για να παίξουμε στο Champions League, πρέπει πρώτα να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Έτσι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και έτσι πρέπει να γίνει και φέτος".

Πάντως εσύ την επαφή σου με τα δίχτυα δεν την χάνεις, έτσι;

"Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις και όταν δεν έχεις αγώνες. Είναι δύσκολο. Φάνηκε στον αγώνα με τη Δόξα όπου δεν κατάφερα να βάλω γκολ μερικά σουτ. Κανονικά θα έμπαιναν τα γκολ. Όμως όταν δεν παίζεις είναι λίγο δύσκολο. Αλλά ακόμη έχω τη "μύτη" για να πετυχαίνω γκολ. Το είδαμε με τη Δόξα. Και πιστεύω να συνεχίσω έτσι για να βοηθήσω την ομάδα μου. Στο τέλος δεν μετράει ποιος βάζει το γκολ. Εκείνο που μετράει είναι να νικάει η ομάδα και να παίρνει τους βαθμούς. Γιατί αν δεν νικάει η ομάδα, τα γκολ είναι τίποτα".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Όχι, θέλω να τους ευχαριστήσω. Πρώτα από όλα ήρθαν στην Τρίπολη. Ήταν ένας μεγάλος αριθμός οπαδών μας. Μας βοήθησαν πολύ. Όμως εμείς δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Τους ευχαριστώ που ήταν εκεί. Τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν παντού στην Ευρώπη. Τους ευχαριστώ για όλα. Περιμένω να είναι και στη συνέχεια κοντά μας, πιο δυνατά. Να είμαστε όλοι μαζί. Γιατί μόνο αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας και στο Champions League και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου