ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μπλέξιμο στον όμιλο του Ολυμπιακού

Μπλέξιμο στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η νίκη της Κανού επί της Κάχα Λαμποράλ στο γκρουπ του Ολυμπιακού έβαλε "φωτιά" στον όμιλο, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και για τις έξι ομάδες. Στην πέμπτη θέση οι Πειραιώτες.
Μπλέξιμο στο γκρουπ του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, καθώς ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, ο όμιλος θα έχει εξέλιξη θρίλερ στις εναπομείναντες τρεις.
Συγκεκριμένα, η Κάχα έχασε στην Ιταλία από την Καντού με σκορ 71-68, ενώ η Μπιλμπάο κέρδισε στην Ισπανία την Νανσί με σκορ 97-85.

Σε συνδυασμό και με την ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (86-70), πλέον, όλες οι ομάδες είναι ακόμη πιο κοντά στην βαθμολογία στον όμιλο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και για τους έξι συλλόγους.

Από το να περάσουν στο TOP-16 της Ευρωλίγκας, έως και στο να αποκλειστούν από την επόμενη φάση, με τις Φενέρμπαχτσε, Κάχα και Καντού, πλέον, να έχουν θετικό πρόσημο με 4 νίκες και 3 ήττες.

Ιδιαίτερη σημαντική η επόμενη αγωνιστική για τους Πειραιώτες, καθώς στις 8 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσουν την Κάχα Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο συγκεκριμένο ματς οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν τόσο τη νίκη, όσο και την διαφορά (ώστε να έχουν το αβαντάζ σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας), κάτι το οποίο δεν θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς στην Ισπανία είχαν χάσει μόλις με ένα καλάθι (81-79).

Ακόμα όλα είναι ρευστά, όμως με μία πρώτη ψύχραιμη ματιά οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης για να κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους και να μην χρειαστεί να βγάλουν κομπιουτεράκια.

Ο όμιλος του Ολυμπιακού έως και την 7η αγωνιστική:

1. Φενερμπαχτσέ 559-549 (4-3)

2. Κάχα Λαμποράλ 558-549 (4-3)

3. Καντού 520-511 (4-3)

4. Μπιλμπάο 555-546 (3-4)

5. Ολυμπιακός 533-540 (3-4)

6. Νανσί 561-591 (3-4)

8η αγωνιστική:

Μπιλμπάο - Καντού
Νανσί - Φενέρμπαχτσε
Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ

9η αγωνιστική:

Κάχα - Νανσί
Φενέρμπαχτσε - Μπιλμπάο
Ολυμπιακός - Καντού

10η αγωνιστική:

Μπιλμπάο - Κάχα
Νανσί - Ολυμπιακός
Καντού - Φενέρμπαχτσε

 www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου