ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζει Ζαραδούκα

Ετοιμάζει Ζαραδούκα

Το κατώφλι της ενδεκάδας αναμένεται να περάσει για πρώτη φορά ο Γιάννης Ζαραδούκας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Και πάλι βασικός ο Φρανθίσκο Χαβίτο. Δείτε τις σκέψεις του Βαλβέρδε για το αρχικό σχήμα.
Οι διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναγκάζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνει το απαραίτητο ροτέσιον, έτσι ώστε, να δώσει τις απαραίτητες ανάσες σε εκείνους που έχουν τραβήξει το περισσότερο κουπί από την αρχή της σεζόν.
Στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, ο Βάσκος τεχνικός κράτησε στο πάγκο τους Βασίλη Τοροσίδη, Ραφίκ Τζεμπούρ και Φρανσουά Μοδέστο, προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας.

Κόντρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν θα παίξει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Χοσέ Χολέμπας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους αντικαταστάτες τους, αυτοί θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Φρανθίσκο Χαβίτο και Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο Ισπανός, ο οποίος κόντρα στους "μαύρους αετούς" έπαιξε ως δεξί μπακ, αυτή την φορά αναμένεται να αγωνιστεί πιο μπροστά και συγκεκριμένα ως δεξί χαφ με τον Τζαμέλ Αμπντούν να μετακομίζει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, τον Γιάννη Φετφατζίδη να παραμένει ως συνδετικός κρίκος του κέντρου με την επίθεση και τον Μάρκο Πάντελιτς να είναι και πάλι στην κορυφή.

Στην άμυνα και συγκεκριμένα στο αριστερό της άκρο, αντί του Χολέμπας θα ξεκινήσει ο Γιάννης Ζαραδούκας. Αυτό αναμένεται να είναι το ντεμπούτου του 26χρονου με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έως τώρα δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νικαιώτης ακραίος μπακ θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε, να πείσει τον προπονητή του, ότι αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μέλλον.

Από 'κει και πέρα, ενδιαφέρον έχει να δούμε, ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του Βαλβέρδε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο τελευταίο ματς ξεκίνησαν οι Μανιάτης και Ιμπαγάσα, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Βάσκος θα ήθελε να είχε περισσότερες λύσεις, έτσι ώστε, να ξεκουράσει τον πρώτο και να μην πιέσει τον "Κάνιο", ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Φαβορί για την μία θέση δείχνει να είναι ο Μοδέστο με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην έχει καταλήξει στον παρτενέρ του.

Στην άμυνα, εκτός από τον Ζαραδούκα αναμένεται να δούμε και πάλι τους Αβραάμ και Μαρκάνο, ενώ στα δεξιά λογικά θα επιστρέψει ο Βασίλης Τοροσίδης. 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου