ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Προκλητική παρέμβαση Μπιτσαξή!

Προκλητική παρέμβαση Μπιτσαξή!

2/12/2011 
Ως πότε η παρεμβατικότητα Μπιτσαξή θα εκφράζει το μένος της κατά του συντεταγμένου ποδοσφαίρου και βέβαια, του Ολυμπιακού, με τα πρόσφατα συμβάντα;
Η κατάσταση ξεπερνά πλέον τα όρια της πρόκλησης, ειδικότερα μετά τις αποψινές δηλώσεις Μπιτσαξή!
ΜΠΙΤΣΑΞΗΣΤο είδαμε κι αυτό: Τον γ.γ. Αθλητισμού να παρεμβαίνει απροκάλυπτα και επιθετικά στις διεργασίες ενός ανεξάρτητου οργάνου, και συγκεκριμένα της ΚΕΔ, από τη στιγμή που αυτή αποφάσισε ομόφωνα την επαναφορά του Δημήτρη Καλόπουλου στους αντίστοιχους πίνακες διαιτητών της Λίγκας!
Ο κος Μπιτσαξής, καλός στη ρητορεία, δεν προσπάθησε να κρυφτεί και ουσιαστικά έδειξε για πολλοστή φορά τη σύμπλευση του με την…Παναθηναϊκή γραμμή!
Δε μπορεί ο κος Μπιτσαξής να σιωπά τόσο καιρό, όταν οι διαιτητές, τα όνοματα των οποίων είχαν επιστρέψει  σταδιακά στους πίνακες και τώρα, με αφορμή την επιστροφή Καλόπουλου, να βγαίνει ξανά στο προσκήνιο και να συντάσσεται με την επικοινωνιακή γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Αυτό το φαινόμενο είναι πιο πεντακάθαρο, και από τη γνωστή απορία με το τι κάνει νιαού-νιάου στα κεραμίδια!
Δε μπορεί ένας γ.γ. Αθλητισμού να περιμένει την..ενεργοποίηση του Παναθηναϊκού για να κοινοποιήσει – όλως τυχαίως ; – την ίδια τάση στις δηλώσεις του…παραείναι ταυτόσημο για να θεωρηθεί σύμπτωση!
Που πρέπει δηλαδή να πάμε; Στις εποχές 1967-74, όπου το ολοκληρωτικό καθεστώς “έλυνε και έραβε” στο χώρο του αθλητισμού; Ποιον απειλεί προειδοποιώντας ο κύριος Μπιτσαξής και κάτω από πιο Σύνταγμα συμπεριφέρεται έτσι; Από το Σύνταγμα που θεσπίστηκε κάτω υπό καθεστώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ή από κάποιο άλλο που θυμίζει απόλυτα ελεγχόμενες διαδικασίες;
Κρατηθείτε, έχει κι άλλο: Ενώ δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί, ο κος Μπιτσαξής παρενέβη αρχικά στο θέμα της οργανωμένης εκδρομής των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, για να..λυγίσει στη συνέχεια υπό την τεράστια ένωση της δίκαιης φωνής των φίλων και της διοίκησης του Δαφνοστεφανωμένου. Μετά από την …άτακτη οπισθοχώρηση του, επανήλθε για να θυμίσει σε όλους μας τη γνωστή στάση του!
Εξέφρασε ακόμα και δυσάρεστη άποψη για την αντικατάσταση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων η οποία προήλθε μετά από ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της Superleague!
Ξέχασε ο κύριος Μπιτσαξής ότι η παραπομπή για το τελικό συμπέρασμα στην υπόθεση Καλόπουλου έγινε από τον κύριο Ανδρέα Φάκου, ο οποίος ανέθεσε στην ΚΕΔ να έχει την ύστατη ετυμηγορία για την υπόθεση; Αλλά βέβαια, ο κύριος Φάκος, όπως γνωρίζουν και οι πέτρες, ήταν προσωπική επιλογή του γ.γ. Αθλητισμού, ο οποίος τι φαίνεται τελικά να έχει ως έμμεσο στόχο:
Να χτυπήσει την εισροή κεφαλαίων με αποδέκτη το συντεταγμένο ποδόσφαιρο, ρίχνοντας έμμεσες απειλές περί μείωσης εσόδων από την πλευρά της ΟΠΑΠ Α.Ε.! Και εκεί λύνει και δένει ο κος Μπιτσαξής; Και εκεί μπορεί να βάλει το …χεράκι του; Μήπως …επιβάλλει και στους μετόχους της τι θα αποφασίσουν;
Ζούμε πραγματικά μια βίαιη παρεμβατικότητα στα δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά Μπιτσαξή, ενώ παράλληλα διακρίνεται με ευκρίνεια και ο …πανικός του εν λόγω κυρίου.
Εκεί θέλει να φτάσει το ποδόσφαιρο ο κύριος Μπιτσαξής: Στην υπεράσπιση του συμφέροντος …μίας ΠΑΕ και όχι όλων, στην ασταμάτητη στοχοποίηση του Ολυμπιακού μέσω εισαγγελικών κλήσεων, υπονοούμενων και λοιπών μεθόδων, τη στιγμή που ο θεσμικός του ρόλος θα έπρεπε να έχει βοηθητική και όχι εχθρική στάση. Αλλά, βλέπετε, τον κύριο Μπιτσαξή ενδιαφέρει, όπως φανερώνει με τις κινήσεις του, μία…επαγγελματική ομάδα και όχι η αρμονική συνεργασία συντεταγμένου ποδοσφαίρου και Ελληνικής Πολιτείας.

www.olympiacos24.gr/

1 σχόλιο:

  1. Επειδή τόσο τον Ανδρέα Φάκο όσο και τον Πάνο τον Μπιτσαξή τους γνωρίζω προσωπικά, ειδικά σε σχέση με τον πρώτο είμαι συγγενής, ενώ προσωπικά είμαι φανατικός Ολυμπιακός (τα τελευταία 40 χρόνια) όλα αυτά που γράφετε είναι άδικα και εκτός τόπου και χρόνου. Ο Φάκος ήταν αυτός που έτρεχε για να ακυρώσει την άδικη τιμωρία Μιραλάς πέρυσι και δεν είχε μεροληπτήσει υπέρ κανενός και ποτέ. Η πορεία του στην δικαιοσύνη ήταν άψογη. Απλά κάποιοι (δεν εννοώ τον Μαρινάκη όπως άλλοι) δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή