ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στο Ρέντη ο Θεοδωρίδης

Στο Ρέντη ο Θεοδωρίδης

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη βρέθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη (29/11), μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Σάββας Θεοδωρίδης, για να συνομιλήσει με τους παίκτες και τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.
"Σήκωσε μανίκια" ο Σάββας Θεοδωρίδης! Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στην ΠΑΕ Ολυμπιακός (εκ των αντιπροέδρων και Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος), την Τρίτη (29/11) κιόλας βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να συνομιλήσει με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και να τους εμψυχώσει για την συνέχεια.
Ο κ. Θεοδωρίδης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις από την προηγούμενη συνύπαρξη τους στον Ολυμπιακό, χαιρετίστηκε με τους ποδοσφαιριστές που ήδη γνώριζε, ενώ γνωρίστηκε και με αυτούς που δεν ήξερε. Ο νέος Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της ομάδας και θα προσπαθήσει να τονώσει την ψυχολογία όλων για τα ματς που ακολουθούν και παράλληλα θα προστατέψει τα συμφέροντα του συλλόγου από όσους προσπαθούν με κάθε τρόπο να φράξουν τον δρόμο του Ολυμπιακού προς το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου