ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα 11-7

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα 11-7

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, τα οποία νίκησαν με 11-7 στον α' προημιτελικό του LEN Trophy την Φιορεντίνα στον Πειραιά.
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης έκαναν οι ερυθρόλευκες, οι οποίες στις 17 Δεκεμβρίου καλούνται να υπερασπιστούν στην Ιταλία το σημερινό σκορ.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, κόντρα σε μία σκληρή ομάδα, όπως η Φιορεντίνα κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με σοβαρές απουσίες, όπως είναι αυτές των Ψούνη και Τσουρή στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με διαφορά μάλιστα τεσσάρων τερμάτων.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα με αποτέλεσμα η Φιορεντίνα να νικάει στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-3. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε η Αντωνάκου για να ακολουθήσουν γκολ από τις Λιάπι (2 γκολ) και Λαβορίνι. Η Χιλ μείωσε σε 3-2, με την Γιάκι να κάνει το 4-2 και την Μανωλιουδάκη να γράφει το 4-3.

Μεγάλη εμφάνιση από τη νεαρή τερματοφύλακα, Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία έσωσε ουκ ολίγες φορές την εστία του Ολυμπιακού, που κατάφερε να περάσει για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ με 6-5, στο γ' οκτάλεπτο με τέρμα που σημείωσε η Άλκηστη Αβραμίδου.

Στην συνέχεια οι Ιταλίδες έφεραν το ματς στα ίσα με τέρμα της Λάπι για να ακολουθήσει αντεπίθεση διαρκείας από της ερυθρόλευκες, οι οποίες με τις Μπαλωμενάκη και Μαυρέλου έκαναν το 8-6.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού κατάφεραν και διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του αγώνα, με την Μανωλιουδάκη να είναι αυτή που διαμόρφωσε το τελικό 11-7.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Αβραμίδου 2, Αντωνάκου 2, Μανωλιουδάκη 2, Μπαλωμενάκη, Χιλ, Μ.Πλευρίτου, Μαυρέλου, Κώτσια.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Ντε Μαγκίστρις): Λάπι 3, Λαβορίνι, Γιάκι, Μάσι, Σετόντσε.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου