ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέρον για Ροσίτσκι

Ενδιαφέρον για Ροσίτσκι

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τσέχου μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ, Τόμας Ροσίτσκι.
Η αγγλική ιστοσελίδα, "Football Gossip", αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 31χρονου (5/10/1980) Τσέχου μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ, Τόμας Ροσίτσκι.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω σάιτ, φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή των "κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος μέσω των σχολίων του επιβεβαιώνει (!) πως ο Τόμας Ροσίτσκι αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών.

Το ρεπορτάζ του κειμένου κάνει λόγο πως για τον Τσέχο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται η γερμανική Βόλφσμπουργκ και με βάση αυτή την φημολογία ο Γάλλος τεχνικός της Άρσεναλ ρωτήθηκε για το μέλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού.

Τότε, ο Αλσατός προπονητής τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται (!) για τον Τσέχο διεθνή ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Αρσέν Βενγκέρ να επισημαίνει πως "είναι πολύ πιθανό ο Τόμας Ροσίτσκι να πάει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου