ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δύο εβδομάδες προθεσμία

Δύο εβδομάδες προθεσμία

17/5/2012
Δύο εβδομάδες προθεσμία
Μένει ή φεύγει τελικά από τη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Αυτό θα το αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Σουηδός επιθετικός, καθώς μετά θα πρέπει να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο Euro 2012 και στην προσπάθεια που θα κάνει με την ομάδα του στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο υποστηρίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο επιθετικός των «ροσονέρι» αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ξεκαθαρίσει το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο 31χρονος Σουηδός.

Η φήμες από την Ιταλία τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μίλαν, λόγω των κακών του σχέσεων με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ιμπραΐμοβιτς. Ανάμεσα σε αυτές που ακούγονται είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον πρώτο λόγο σε κάθε περίπτωση τον έχει η ομάδα του Μιλάνου, η οποία το καλοκαίρι θα πρέπει να καταβάλει την δεύτερη δόση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του παίκτη, που ανέρχεται στα οχτώ εκατομμύρια ευρώ.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου