Από την κορυφή της Ευρώπης στον... πάτο. Μετά την αποθέωση της Πόλης, στην ξεφτίλα και τα ξένα ΜΜΕ έχουν στα πρώτα θέματά τους την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού.

Sportal (Σερβία): «Επίθεση στο πούλμαν και αναβολή. Η Ελλάδα χωρίς Πρωταθλητή; Είναι ορατός ο κίνδυνος να μην γίνουν οι τελικοί. Δυο τραυματίες, ευτυχώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τραυματίστηκε»
Μarca (Ισπανία): «Οπαδοί του Ολυμπιακού έστειλαν στο νοσοκομείο δυο παίκτες του Παναθηναϊκού. Μετά τον τίτλο της Ευρωλίγκας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποφάσισαν να «γιορτάσουν» με επίθεση με πέτρες σε πούλμαν του Παναθηναϊκού»
AS (Ισπανία): «Ultras του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον λεωφορείο του Παναθηναϊκού. Περπέρογλου και Σμιθ στο νοσοκομείο και ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε. Το λεωφορείο καταστράφηκε, αλλά το χειρότερο είναι πως οι δυο παίκτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Σκέφτονται παιδιά για τους τελικούς»
basketnews.lt (Λιθουανία): «Ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε αφού μετά από επίθεση τραυματίστηκαν δυο αθλητές. Ο λόγος; Κάτι συνηθισμένο για τη χώρα, ο χουλιγκανισμός! Ενα τούβλο έσπασε το τζάμι και τραυμάτισε δυο αθλητές».
lrytas.lt (Λιθουανία):«Απίστευτη επίθεση. Βάνδαλοι έριξαν τούβλα και έσπασαν το παράθυρο, με συνέπεια να χτυπήσουν δυο παίκτες. Έπρεπε να διακομισθούν από το νοσοκομείο. Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός».
b92 (Σερβία): «Έσπασαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός, τραυματίστηκαν παίκτες»
catch-and-shoot.com (Global):Το πούλμαν του Παναθηναϊκού δέχτηκε επίθεση, αναβλήθηκε το ματς! «Μετά από επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, για τον πρώτο τελικό μεταξύ των «πρασίνων» κόντρα στον Ολυμπιακό, το παιχνίδι αναβλήθηκε. Οι Περπέρογλου και Σμιθ τραυματίστηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις».
TRT (Τουρκία): «Η ομάδα του Παναθηναϊκού κατευθυνόταν προς το ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όταν μια ομάδα επιτέθηκε με πέτρες στην περιοχή του Μοσχάτου. Οι Έλληνες αποφάσισαν να αναβληθεί ο αγώνας ενώ από την επίθεση τραυματίστηκαν οι Περπέρογλου και Σμιθ που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, αλλά τα τραύματά τους αντιμετωπίστηκαν άμεσα».
SBS (Αυστραλία): «Μια επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας του Παναθηναϊκού ανάγκασε την ΕΟΚ να αναβάλει το ματς με τον Ολυμπιακό, για τους τελικούς του πρωταθλήματος».
Τaiwan news (Ταϊβάν): «Ελληνικός αγώνας μπάσκετ διακόπηκε λόγω βίας: Δύο αθλητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας του Παναθηναϊκού, αναγκάζοντας τις αρχές να αναβάλλουν τον αγώνα. Το συμβάν ήταν σε συνέχεια των πρόσφατων συμπλοκών των οπαδών των δύο ομάδων στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Ολυμπιακός πήρε το τρόπαιο και ο Παναθηναϊκός κατετάγη τέταρτος».
Washington Post (ΗΠΑ): «Επίθεση σε πούλμαν κορυφαίας ελληνικής μπασκετικής ομάδας με πέτρες. Δύο παίκτες τραυματίες, το ματς αναβλήθηκε. Στο νοσοκομείο οι παίκτες με κοψίματα από γυαλιά λένε από τον Παναθηναϊκό της Αθήνας». 

ΑLEX WEB RADIO/TV