ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Melbourne Victory - Ολυμπιακός 1-4

Melbourne Victory  - Ολυμπιακός 1-4

 19/5/2012


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επικράτησε 4-1 στη Μελβούρνη της Βίκτορι, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ομογενείς οπαδούς τους.
Φουστέρ, Φετφατζίδης και Ντιόγο σκόραραν για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ το τέταρτο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ των γηπεδούχων. Ο Τόμπσον με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το μοναδικό τέρμα των Αυστραλών.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς την ανωτερότητά του απέναντι στους Αυστραλούς. Το σκορ άνοιξε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 10’ με ωραία ενέργεια.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επαναπαύτηκαν και θέλησαν να προσφέρουν θέαμα στους ομογενείς οπαδούς των Πειραιωτών. Στο 23’ ο Φετφατζίδης έγραψε το δικό του όνομα στο πίνακα των σκόρερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα από την γρήγορη επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας ήρθε το τρίτο τέρμα τους.


Στο 28’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Άρτσι Τόμπσον. Δέκα λεπτά πριν από την ανάπαυλα ο Τόμας (τερματοφύλακας της Βίκτορι) διατήρησε το 1-3 στο ματς.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Βίκτορι μπήκαν με διάθεση να μειώσουν το σκορ, αφού έπαιξαν περισσότερο επιθετικά σε σχέση με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι μετά την πίεση που άσκησαν οι Αυστραλοί.

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δεν είχε σχέση με εκείνη του πρώτου, αφού σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Στο 88’ ο Ντιόγο με σουτ έγραψε το τελικό 1-4 και έγινε ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Συθεσεις των δυο ομαδων

Melbourne Victory (Ποστέκογλου): Τόμας, Φοσίνι, Τραορέ, Φράνιτς, Μπρόχαμ, Κεμπ, Τόμπσον, Ρόγιας, Φερέιρα, Ζέγκο, Όλσοπ.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Φουστέρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης και Τζεμπούρ.

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου