ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μπάρτσα καλεί…Ντρογκμπά

Μπάρτσα καλεί…Ντρογκμπά

17/5/2012
Μπάρτσα καλεί…Ντρογκμπά
Τουλάχιστον αυτό αναφέρει με δημοσίευμά της η Sun. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας, ο Ιβοριανός επιθετικός της Τσέλσι έχει μπει στο «στόχαστρο» των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του έμπειρου παίκτη.

Ο Ντρογκμπά έχει κλείσει τα 34 χρόνια του, ωστόσο παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα τη φετινή σεζόν στους «μπλε» για να φτάσουν στον τελικό του Champions League.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι με την Τσέλσι και σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα κινηθεί για την απόκτηση του, θα μπορέσει να τον «κλείσει» χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει χρήματα και για τους Λονδρέζους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Sun, πηγές από την Καταλανία αναφέρουν ότι ο Ιβοριανός είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα: «Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας επιθετικός που να προκαλεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Ντρογκμπά, ο οποίος έχει τα στοιχεία που ψάχνουμε».

Ωστόσο πέρα από την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της Τσέλσι να τον κρατήσουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για την υπογραφή του 34χρονου στράικερ ερίζει και η Μίλαν, η οποία έχει εκφράσει και παλαιότερα την θέληση να τον ντύσει «ροσονέρο».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου