ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Ανοιχτός» για Μπαρτσελόνα ο Γιάγια

«Ανοιχτός» για Μπαρτσελόνα ο Γιάγια

16/5/2012
«Ανοιχτός» για Μπαρτσελόνα ο Γιάγια
Σε …αναμμένα κάρβουνα κάθονται –πλέον- όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά τις δηλώσεις του Ντιμίτρι Σέλουκ για το μέλλον του Γιάγια Τουρέ. Θετικός στο ενδεχόμενο να αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη ο Ιβοριανός μέσος, σύμφωνα με τον ατζέντη του, κανένα σχόλιο από την πλευρά των «πολιτών».

Ο μάνατζερ του Τουρέ βρίσκεται στην Αγγλία για να συναντηθεί με τον πελάτη του και να συζητήσουν για τις μελλοντικές τους κινήσεις.

«Έχει κάνει τα πάντα, ότι μπορεί για τη Σίτι και τώρα χρειάζεται νέο κίνητρο, νέους στόχους», δήλωσε ο Σέλουκ στη «Sun», με τον ατζέντη του Γιάγια Τουρέ να …κλείνει το μάτι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και σε άλλους συλλόγους.

«Ο Τουρέ θα μπορούσε να υπογράψει σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Τσέλσι, η Μπάγερν. Θα θέλαμε να δούμε και την Μπαρτσελόνα να μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησής του», τόνισε ο Σέλουκ για να συμπληρώσει ότι είναι ενήμερος για «το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο».

Μάλιστα, ο μάνατζερ του διεθνούς μέσου τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει «με κάποιον από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα», αλλά είναι σίγουρος ότι στην Καταλονία «ξέρουν πως έχει η κατάσταση με τον Γιάγια».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου