ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μοράτι: «Με τον Σνάιντερ το μέλλον της Ίντερ»

Μοράτι: «Με τον Σνάιντερ το μέλλον της Ίντερ»

18/5/2012
Μοράτι: «Με τον Σνάιντερ το μέλλον της Ίντερ»
Πάνω στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ θα βασιστεί η Ίντερ την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε ο Μάσιμο Μοράτι στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επρόκειτο να αποχωρήσει από την «νερατζούρι» το περασμένο καλοκαίρι, ενώ φέτος ο σύλλογος του Μιλάνου απέτυχε να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια.

«Καταλαβαίνουμε ότι ο Σνάιντερ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της Ίντερ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η Ίντερ χρειάζεται να δουλεύει για να αξιοποιεί στο έπακρο τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, ενώ ψάχνουμε για άλλους που ταιριάζουν με τις ιδέες του προπονητή (Αντρέα Στραματσιόνι) και πολύ σημαντικοί για να παίξουν για αυτή την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Πρόσφατα ο Λούσιο μας είχε πει ότι δεν είναι σίγουρος. Έτσι θα δούμε αν είναι καλύτερο για εκείνον να πάει σε άλλη ομάδα. Όσον αφορά τον Ντιέγκο Φορλάν, αρκετοί παίκτες είναι χαρούμενοι και θέλουν να μείνει στην Ίντερ, αλλά χρειάζεται να δούμε αν είναι καλύτερο για εκείνον να συνεχίσουν ή να παίξουν αλλού».

Καταλήγοντας, ο Μοράτι μίλησε για την απόφαση να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι με τον Αντρέα Στραματσιόνι τον περασμένο Μάρτιο: «Αυτή ήταν μία απόφαση που πήρα, επειδή τον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο και είχα την ανάγκη να “φρεσκάρω” τα πράγματα και να εφοδιάσει διαφορετικά την ομάδα. Για αυτό αποφάσισα κάτι που φαινόταν τρελό, αλλά στην πραγματικότητα ενέπνευσε την ομάδα».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου