ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μάντζαρης: "Δυσφήμηση για το άθλημα"

Μάντζαρης: "Δυσφήμηση για το άθλημα"

Απογοητευμένος ο Βαγγέλης Μάντζαρης με την αναβολή του αγώνα, τόνισε πως πρόκειται για δυσφήμηση για το άθλημα, ενώ δήλωσε: "ας μην γίνει και καθόλου το Πρωτάθλημα".
Δυσαρεστήθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με την αναβολή του πρώτου αγώνα των τελικών του πρωταθλήματος, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Βλέπετε, το μομέντουμ είναι άκρως θετικό για τους ερυθρόλευκους αυτό το διάστημα, καθώς προέρχονται από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και ήταν φορτσάτοι τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά για να γίνει το ματς.
Ο 22χρονος πλέι-μέικερ των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησε για την αναβολή του αγώνα, δηλώνοντας τα εξής: "Είναι τραγικό και απαράδεκτο αυτό που συνέβη. Όταν έρχεται ο Πρωταθλητής Ευρώπης να παίξει εναντίον του περσινού Πρωταθλητή Ευρώπης και γίνονται όλα αυτά, είναι πραγματική δυσφήμιση για το άθλημα.

Είμαι απογοητευμένος. Φανταστείτε, και εμείς ακόμη σκεφτόμαστε το αν θα πρέπει να κατεβούμε να παίξουμε. Ίσως να μην αξίζει να κατέβουμε να παίξουμε. Ας μην γίνει και καθόλου το πρωτάθλημα. Οι διαφορές που γίνονται λύνονται μόνο στο παρκέ, όσα γίνονται απ' έξω δεν μας αφορούν.

Ελπίζω τα παιδιά να είναι καλά, ο Στράτος και ο Σμιθ. Οι ανεγκέφαλοι υπάρχουν στην Ελλάδα. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους. Δεν μπορεί να αλλάξει μόνο του το πράγμα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου