ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

 Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

15/04/2013

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η αχαριστία περισσεύει"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ για τις αποδοκιμασίες εις βάρος της τόνισε πως η αχαριστία περισσεύει στην Ελλάδα.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία σχολίασε πως από τους ποδοσφαιριστές έλλειπε το πάθος στο ντέρμπι, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όσον αφορά για τις αποδοκιμασίες που άκουσαν από τους φιλάθλους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απαντούν πως στην Ελλάδα η αχαριστία περισσεύει, αναφέρθηκαν στον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας πως πρωταγωνίστησε σε κωμική παράσταση, ενώ τονίζουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κατακτήσει το Πρωτάθλημα όντας στο +37 στην βαθμολογία από τους πράσινους.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ομάδα μας απόψε δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Το πάθος και η δύναμη έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές μας. Πλέον, τους λείπουν και οι δικαιολογίες.

Τους παρέχονται τα πάντα για να μας δίνουν χαρά και όχι να μας απογοητεύουν. Ότι χρειάζεται να γίνει για την ομάδα θα γίνει και οι φίλαθλοι μας μπορούν να είναι βέβαιοι για αυτό.

Όσο για κάποιες ακραίες αποδοκιμασίες, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η αχαριστία περισσεύει. Προφανώς, οι λίγοι που προβαίνουν σε αυτές τις ακραίες αποδοκιμασίες δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω μας. Εκτός αν αυτό που ονειρεύονται είναι μια… «Ολυμπιακή Συμμαχία».

Όσον αφορά στον κ. Αλαφούζο, πρωταγωνίστησε για μια ακόμα φορά σε μια κωμική παράσταση, διαμαρτυρόμενος για ένα διαιτητή που ακύρωσε (καλώς) νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού και χαρίστηκε (κακώς) στους προπηλακισμούς των παικτών του ΠΑΟ στον βοηθό του, μετά από ένα κανονικότατο γκολ.

Ο κ. Αλαφούζος με την συμπεριφορά του από την στιγμή που έφτασε στο γήπεδο, με τα tweets την ώρα του αγώνα, με τα μυθεύματα των Μ.Μ.Ε. ιδιοκτησίας του, είχε σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα.

Καλούμε τον κύριο Αλαφούζο να συμμορφωθεί και να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο θέλει επενδύσεις και σοβαρότητα και όχι εκστρατείες λάσπης.

Όσο δεν το καταλαβαίνει, θα πανηγυρίζει, βράδια που η ομάδα του μένει εκτός Ευρώπης, σπάζοντας όλα τα αρνητικά ρεκόρ, 37 βαθμούς κάτω από την κορυφή".

Μίτσελ: "Το φταίξιμο είναι του προπονητή"

Ο Μίτσελ δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση στη συνέντευξη Τύπου και απαντούσε με λίγες λέξεις στις ερωτήσεις που δεχόταν. Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον Μασάντο, τον Ιμπαγάσα, τον Μήτρογλου, αλλά και την πίεση.
Ήταν η πρώτη φορά σε συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ ύστερα από κάποιο παιχνίδι, που ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήταν ευδιάθετος. Αντίθετα, ήταν φανερά εκνευρισμένος και επηρεασμένος από το περιστατικό που συνέβη μέσα στο γήπεδο, μετά την ερυθρόλευκη ισοφάριση.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Για τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο προπονητής του Παναθηναϊκός: "Εκείνος το είπε, γιατί πρέπει εγώ να σχολιάσω κάτι;".

Για το αν θα άλλαζε κάτι αν το παιχνίδι ξεκινούσε από την αρχή: "Όχι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν ήταν το παιχνίδι που επιθυμούσαμε να είναι. Μας έλειπε η συνέχεια, το βάθος και η ένταση στο παιχνίδι μας. Και δεν επιτρέπεται στους προπονητές να γυρίζουν το χρόνο πίσω γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να κριτικάρεις παρά να το προετοιμάσεις ένα παιχνίδι. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Είναι αλήθεια είναι πως δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε".

Για την προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού στα τέσσερα πιο απαιτητικά ματς (τα δύο με Λεβάντε και κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό): "Όπως τα είπατε, είναι. Είναι φταίξιμο του προπονητή και πάντα ο προπονητής είναι ο υπεύθυνος για τα αποτελέσματα μιας ομάδας".

Για τα πρόσωπα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και για το γεγονός πως δεν ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα ο Πάουλο Μασάντο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα: "Πολλές φορές σχολιάζετε γιατί παίζει ο Μασάντο, απόψε συμβαίνει το αντίθετο. Είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος του προπονητή. Αν έπαιζαν από την αρχή οι Μασάντο και Ιμπαγάσα και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό θα σχολιάζατε άλλα. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για τις δύσκολες αποφάσεις, αλλά θέλω να ξέρετε πως αποφασίζω πάντα με ειλικρίνεια".

Για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ήθελε τον Ολυμπιακό να κερδίζει εύκολα τον Παναθηναϊκό: "Είναι αλήθεια πως οι παίκτες εισπράττουν την πίεση αυτή. Δεν αρκεί μόνο να έχεις ποιότητα για να παίξεις σε μία μεγάλη ομάδα, πρέπει να μάθεις να αντέχεις στην πίεση".

*Σε αυτό το σημείο έκανε παρέμβαση ο κ. Μίτσελ, ο οποίος θέλησε να συμπληρώσει την απάντησή του σε μία προηγούμενη ερώτηση. Ο Ισπανός τεχνικός είπε: "Θέλω να συμπληρώσω κάτι σε αυτό το σημείο. Η ομάδα ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα πριν από τη δική μου άφιξη και ουσιαστικά από την αρχή της σεζόν. Πριν από μένα, είχαμε τα ίδια αποτελέσματα κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε σε αυτά τα παιχνίδια τη φετινή σεζόν".

Για το αν η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες ή της λείπουν πράγματα: "Προφανώς, λείπει κάτι. Εδώ και πολύ καιρό προετοιμάζουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θέλουμε το Κύπελλο. Απόψε ήταν η τελική πρόβα. Δεν θέλουμε ο κόσμος να επαναπαυτεί. Το μυαλό μας είναι στον τελικό. Προετοιμάζουμε τον τελικό, ο οποίος βέβαια περνάει από τους δύο ημιτελικούς. Σε σχέση τώρα με την ομάδα: την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε την ευκαιρία στον Μασάντο, ο οποίος όπως είπατε νωρίτερα κι εσείς είναι ο καλύτερος παίκτης μας στην κυκλοφορία μπάλας, αλλά δεν ήταν η μέρα του. Απόψε, χρειαζόμασταν κάτι άλλο στη μεσαία γραμμή. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να δώσουμε λύσεις στην ομάδα και να την βοηθήσουμε. Όλα, όμως, κρίνονται από το αποτέλεσμα".

Για το αν έχει αδικήσει τον Κώστα Μήτρογλου όσο διάστημα βρίσκεται στον Ολυμπιακό και με την υποσημείωση πως ο Έλληνας επιθετικός χρησιμοποιείται όταν η ομάδα είναι... πνιγμένη αγωνιστικά, αν και έχει προλάβει να δώσει 7 βαθμούς το τελευταίο δίμηνο με τα γκολ σε Τρίπολη, Κέρκυρα και στο Φάληρο με τον Παναθηναϊκό(σ.σ. ερώτηση RedPlanet.gr): "Είμαι σίγουρος ότι έχω αδικήσει όλους τους παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίζονται. Όλοι δουλεύουν και αξίζουν την ευκαιρία τους. Όπως είπατε, ο Μήτρογλου έχει δώσει 7 βαθμούς. Και ο Τζεμπούρ, όμως, δεν μας έχει χαρίσει και λίγους...".

Για τους ακραίους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια: "Σας διαβεβαιώ πως είναι πολύ δύσκολο να είσαι προπονητής. Κάποιος θέλει για παράδειγμα τον Μασάντο, κάποιος άλλος όχι. Έδωσα εντολές στον Αμπντούν στο πρώτο ημίχρονο προκειμένου να βγαίνει γρήγορα από τα άκρα πρώτος στην μπάλα και να πατάει περιοχή. Όπως και στους Μανιάτη-Γκρέκο να βγαίνουν μπροστά και να δοκιμάσουν να σουτάρουν. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν όλα αυτά που έχεις σχεδιάσει πριν από το ματς. Δεν είναι εύκολο και την ευθύνη έχει ο προπονητής. Έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας που πρέπει να διορθώσουμε".

Αβραάμ: "Δεν έχουμε πάθος στο παιχνίδι μας"

Ο Αβραάμ ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του, κάνοντας την αυτοκριτική του για την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι της.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα ήταν εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος για την κακή παρουσία των Πειραιωτών κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στις δηλώσεις του ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, μίλησε με ειλικρίνεια και έκανε την αυτοκριτική του για την ομάδα των ερυθρολεύκων.

Ήταν λακωνικός στα λεγόμενα του, αλλά στα λίγα που είπε κατέγραψε τα πράγματα ως έχουν: "Στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Δεν έχουμε συγκέντρωση και πάθος στο παιχνίδι μας και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό".

Μανιάτης: "Εμείς φταίμε"

Ο Μανιάτης δεν θέλησε να πει πολλά όντας απογοητευμένος από την τραγική εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι. "Εμείς φταίμε για το αποτέλεσμα", παραδέχτηκε ο Έλληνας μέσος.
Ο Γιάννης Μανιάτης αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όντας εμφανώς στεναχωρημένος και απογοητευμένος από την κακή παρουσία των ερυθρολεύκων στο ντέρμπι.
Στις δηλώσεις του ο Έλληνας χαφ δεν θέλησε να πει πολλά, αλλά έκανε την αυτοκριτική του: "Δεν έχει δείξει ο Ολυμπιακός σημάδια καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Εμείς φταίμε και για το αποτέλεσμα και θα πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα".

Χολέμπας: Πιο δύσκολο μετά τη γιούχα

15/04/2013
 Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ιδιαίτερα μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά και την γιούχα, στάθηκε ο Χοσέ Χολέμπας

Χολέμπας: Πιο δύσκολο μετά τη γιούχα
Ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, επισήμανε: Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο κόσμος αποδοκίμασε πολύ έντονα ιδιαίτερα μετά το γκολ των αντιπάλων και αυτό το έκανε πιο δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε τις νίκες τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να νικάς όταν ο αντίπαλος θέτει ως βασικό στόχο της χρονιάς μία καλή εμφάνιση εδώ".

Με την σειρά του ο Αριέλ Ιμπαγάσα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς, ενώ δεν δίστασε να εξάρει την καλή στρατηγική του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι: Είναι αλήθεια ότι μας κόστισε το ξεκίνημά μας. Δεν παίξαμε αυτό το οποίο θέλαμε και μπορούσαμε οπότε μας πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να έχουμε εκείνες τις φάσεις οι οποίες θα έφερναν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Ο κόσμος απογοητεύτηκε διότι ήθελε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν νομίζω ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Νομίζω ότι έπαιξαν πολύ καλά και ίσως ο κόσμος να μην το περίμενε αλλά αυτοί ήρθαν με συγκεκριμένο σκοπό, αμύνθηκαν σωστά, επιτέθηκαν σωστά πέτυχαν τον στόχο τους. Εμείς κάναμε αρκετά λάθη τα οποία τελικά πληρώσαμε”.

Ιμπαγάσα: "Θέλαμε τη νίκη για το γόητρο"

Ο Ιμπαγάσα μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή SUPERBALL, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για το γόητρο αλλά δεν τα κατάφερε. "Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο", είπε ο Αργεντινός μέσος.
Κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από τα αποδυτήρια, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε στην εκπομπή SUPERBALL. O Αργεντινός χαφ δήλωσε πως η ομάδα του ήθελε τη νίκη για το γόητρο, αλλά δεν τα κατάφερε. "Τώρα συγκεντρωνόμαστε για το Κύπελλο", σχολίασε.
Ο Λατινομαερικανός είπε τα εξής: "Θέλαμε τη νίκη για το γόητρο της ομάδας μας και τον κόσμο. Νομίζω ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραμε.Είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι ο κόσμος φωνάζει το όνομά μου. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Όταν αναγνωρίζεται η προσφορά σου πάντα νιώθεις καλά. Πιστεύω αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον.Πρέπει πλέον να συγκεντρωθούμε στο Κύπελλο που είναι ο στόχος που απομένει. Πιστεύω ότι όλοι μας θα το καταλάβουμε αυτό πολ γρήγορα. Ναι, θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, το έχω ξαναπεί.Θα υπάρξουν συζητήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή".

ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... 


«Δεν απαντάμε στο παραλήρημα του Ολυμπιακού»

15/04/2013
 Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να έρθει μέσω ανακοίνωσης η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

«Δεν απαντάμε στο παραλήρημα του Ολυμπιακού»
Σε αυτήν οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για «παραλήρημα» με στόχο, όπως λένε, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού σε βάρος του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία απάντησης στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφενός επειδή δεν έχει νόημα να απαντήσεις σε ένα παραλήρημα και αφετέρου επειδή είναι προφανές ότι αυτή η ανακοίνωση εξυπηρετεί έναν και μόνο στόχο: να αποπροσανατολίσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη από το να εστιάσει στο πραγματικό γεγονός της βραδιάς που δεν είναι άλλο από το ό, τι ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» διέσυρε εν χορώ τον ιδιοκτήτη του ίδιου του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας"»!

Αλαφούζος: «Είμαστε ηθικά νικητές»

  14/04/2013 
 Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό με τον τρόπο που αυτή ήρθε, είναι για τον Γιάννη Αλαφούζο σα… νίκη, όπως δήλωσε μετά το ματς.

Αλαφούζος: «Είμαστε ηθικά νικητές»14/04/2013
Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια παικτών και τεχνικού επιτελείου στον Παναθηναϊκό, στο σημερινό 1-1 με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος των «πράσινων» τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε κερδίσει. Ηθικά είμαστε νικητές. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλους τους τομείς. Θα βγουν στην επιφάνεια τεράστια σκάνδαλα και πιστεύω ότι θα ξετυλιχθεί σύντομα το κουβάρι. Δεν επιτρέπεται να μιλήσω για διαιτησία…»

Βονόρτας: "Θεωρούμε ότι είμαστε νικητές"

  14/04/2013 
 Ο Γιάννης Βονόρτας εξέφρασε την άποψη πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού άφησε, παράλληλα, αιχμές για τον Μίτσελ και το περιστατικό κατά τη διάρκεια της ισοφάρισης, βλέποντας τα πράγματα από την οπτική γωνία της ομάδας του.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Βονόρτα:

"Έγινε ένα πολύ καλό ματς, αν εξαιρέσουμε τη φάση της ισοφάρισης που ξέφυγε η κατάσταση. Οι παίκτες πρέπει να ειναι πιο συγκρατημένοι, όπως και εμείς από τον πάγκο. Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου για την εικόνα που είχαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ακολούθησαν πιστά το πλάνο βάσει των αναλύσεων που είχαμε κάνει όλη την εβδομάδα και ήρθαμε σε μία καυτή έδρα για να κερδίσουμε. Οι παίκτες ειχαν αγωνιστική πειθαρχία και πάθος για τη νίκη. Δημιουργήσαμε τέσσερα τετ α τετ, αλλά η τύχη δεν μας χαμογέλασε. Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση που ήταν στο πλευρό μας όλη την εβδομάδα. Θεωρούμε ότι είμαστε νικητές. Ο Τζεμπούρ έχει κάνει φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Φάινεται".

Γιατί, αφού ήταν επιθετικό φάουλ, οι παίκτες του πήγαν στον επόπτη: "Πού έπρεπε να πάνε;".

Στον διαιτητή... "Εγώ από τον πάγκο είδα φάουλ σε σπρώξιμο του Τζεμπούρ πάνω στον Σο. Οι παίκτες μου μπορεί να είδαν οφσάιντ".

Για το αν ο Παναθηναϊκός αδίκησε την ομάδα του τη φετινή σεζόν: "Το ότι δεν υπήρχε σταθερότητα. Ήταν ένα ασταθές περιβάλλον. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Ίσως το πνεύμα. Ίσως η ψυχολογία. Το πνεύμα του νικητή εννοώ που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός ως ομάδα".

Για το αν είναι είναι υποψήφιος για προπονητής ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς: "Όχι, βέβαια. Δεν εξαρτάται από ένα ματς αυτό. Υπάρχει πλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό το παιχνίδι. Είναι βάση για τη νέα χρονιά και τίποτα περισσότερο. Αλοίμονο εάν μέναμε σε ένα παιχνίδι. Ένας τεχνικός θα μπορούσε περισσότερα".

Για το τι σημαίνει αυτή η εμφάνιση για τον ίδιο; "Σημαίνει πολλά. Υπαρχει μεγάλη ικανοποίηση. Μπόρεσα να μεταδώσω και να επιδράσω πάνω στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών. Να καταφέρω να τους πείσω ότι μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλα παιχνίδια, έχοντας καλή εικόνα στο γήπεδο".

Για τη συμβουλή του προς τη διοίκηση, καθώς η ομάδα μένει εκτός Ευρώπης: "Υπάρχει ένα πλάνο πάνω στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ομάδα".

Για το τί εννοούσε με τη λέξη "συγκρατημένοι": "Είπα να είμαστε συγκρατημένοι γιατί είδα στην σύρραξη πως ο κ. Μίτσελ ξαναμπήκε στο γήπεδο και προκάλεσε πάλι μία νέα μικρή σύρραξη. Όλοι οι ξένοι έχουν το όνομα και την φήμη. Να σέβονται, όμως, την χώρα που εργάζονται και τα ελληνικά γήπεδα".

Για το γεγονός πως ο Μίτσελ δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα: "Και εγώ αυτήν την εντύπωση είχα. Εγώ τον είδα να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να φωνάζει στον επόπτη. Τίποτα άλλο. Αυτός οφείλει πιο πολύ από όλους να είναι συγκρατημένος όπως και εγώ, όπως και ο καθένας. Σαφώς όλοι να είμαστε συγκρατημένοι. Οι παίκτες είναι σε υπερένταση λόγω του αγώνα. Εμείς θα πρέπει να λειτουργούμε διαφορετικά εκτός της γραμμής".

Για το αν έμεινε η αποστολή ευχαριστημένη από τη φιλοξενία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα εκτός από τις κροτίδες προς το πούλμαν που σταμάτησε 30 μέτρα πίσω από εκεί που έπρεπε. Έπεσαν κάποια αντικείμενα. Μέλη της διοίκησης έμειναν για κάποια ώρα στο ανσανσέρ. Δεν έχουμε κάτι άλλο. Είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν γνωρίζω εάν κλείστηκαν στο ανσανσέρ μαζί τους και άνθρωποι από τον Ολυμπιακό".

Για το αν τέτοια ματς φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα: "Ναι, πιστεύω ότι τον φέρνουν. Οι παίκτες στάθηκαν επαγγελματικά. Οι αποφάσεις των διαιτητών τους έβγαλαν έξω από την συμπεριφορά αυτή".

Πάπε Σο: «Μου έγινε φάουλ»

15/04/2013
 Ο Σενεγαλέζος χαφ του Παναθηναϊκού, υποστήριξε πως του έγινε φάουλ στην αρχή της φάσης, της επίτευξης του γκολ του Ολυμπιακού

Πάπε Σο: «Μου έγινε φάουλ»
Ο Πάπε Σο, που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση για την ομάδα του τριφυλλιού, τόνισε : «Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και πιστεύω πως όλοι όσοι είδαν το ματς ξέρουν ότι ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε το μέγιστο δυνατό για εμάς και τους φίλους της ομάδας και όλος ο κόσμος ξέρει ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς» ενώ αναφερόμενος στη φάση του γκολ της ισοφάρισης των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και δεν ξέρω αν είναι ή όχι οφσάιντ αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι προηγουμένως μου έχει γίνει φάουλ».

Αιχμηρός για την διαιτησία του Παππά, ήταν και ο Ιμπραήμ Σισοκό, με τον Ιβοριανό να δηλώνει: «Δώσαμε τα πάντα για τη νίκη. Μέσα στο γήπεδο κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά έπαιξε το ρόλο και διαιτησία. Υπάρχει απογοήτευση που μένουμε εκτός Ευρώπης γιατί στα μεγάλα ματς δείξαμε ότι μπορούμε» τόνισε αρχικά ο Σισοκό ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του ήταν λακωνικός στην απάντηση του: «Νιώθω καλά εδώ».

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου