ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τέσσερις παίκτες του Θρύλου για τους κορυφαίους

Τέσσερις παίκτες του Θρύλου για τους κορυφαίους

Η Euroleague ανακοίνωσε την λίστα με τους υποψήφιους παίκτες για τους κορυφαίους της χρονιάς. Σε αυτή βρίσκονται τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, όπως οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Χάινς και Παπανικολάου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Euroleague ανακοίνωσε την λίστα με τους υποψήφιους μπασκετμπολίστες για τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς στην διοργάνωση, για την σεζόν 2012-2013.
Από πλευράς Ολυμπιακού στην λίστα βρίσκονται τέσσερις καλαθοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κάιλ Χάινς και Κώστα Παπανικολάου.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Euroleague, θα έχετε την δυνατότητα και εσείς, οι αναγνώστες, να ψηφίσετε για τους καλύτερους της χρονιάς. Μπορείτε να επιλέξετε πέντε παίκτες με βάσει τις θέσεις  που αγωνίζεται ο καθένας (γκαρντ, φόργουορντ, σέντερ).

Από τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν θα αναδειχθεί στην πορεία τόσο ο MVP της Euroleague για την φετινή σεζόν, όσο η πρώτη, αλλά και η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Η ψηφοφορία ξεκίνησε, ψηφίστε κάνοντας κλικ εδώ!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου