ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Είμαι εδώ»!

«Είμαι εδώ»!

17/04/2013
 Μήνυμα παραμονής έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές στο μοντέλο διοίκησης του Ολυμπιακού. «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω», είπε μεταξύ άλλων στο στενό του περιβάλλον

«Είμαι εδώ»!
Δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ξεκαθάριζε στο στενό του περιβάλλον.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σκέφτηκε αρκετά πράγματα μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως οι όποιες αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν κάτω από τέτοιες καταστάσεις.

«Το πότε και το αν θα φύγω από τον Ολυμπιακό, θα το αποφασίσω εγώ και μόνον εγώ», έλεγε χθες ο ισχυρός άντρας του συλλόγου σε ανθρώπους που είναι κοντά του.

Με τη συγκεκριμένη φράση ο γνωστός εφοπλιστής δείχνει τις προθέσεις του και για τη συνέχεια.

Σίγουρα ο Μαρινάκης πικράθηκε από τα όσα άκουσε από τους οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν προτίθεται να παραιτηθεί ύστερα από όλα όσα έχει κάνει και φυσικά για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν τα παρατάει ούτε από την ομάδα ούτε από τα καθήκοντά του και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Από εκεί και πέρα, ο γνωστός εφοπλιστής πήρε θέση και για τα όσα γράφτηκαν για τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος εδώ και αρκετό και έχει περισσότερες αρμοδιότητες απ' ό,τι είχε το πρώτο διάστημα.

Ωστόσο, ο Μαρινάκης έλεγε χθες στο περιβάλλον του πως «μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή» και πρόσθετε ότι «αν γίνει κάτι στη συνέχεια (όσα έχουν ακουστεί για τον Βρέντζο) θα έχει τη σφραγίδα μου».

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ψάχνει τρόπο για να αντιμετωπίσει όσους ξεπερνούν την γραμμή της κριτικής και τόνιζε ότι «θ' ανοίξω μέτωπο με τους "μπαχαλάκηδες" οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου