ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

H ανακοινωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

H ανακοινωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

15/04/2013

Αιχμηρή ανακοίνωση για παίκτες «χωρίς δικαιολογίες», τις ακραίες αποδοκιμασίες στο «Καραϊσκάκης» και τη συμπεριφορά του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μηνύματα προς όλους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτήν γίνεται αναφορά στη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα γίνεται λόγος και για αχαριστία από την πλευρά του κόσμου που αποδοκίμασε έντονα.

Τέλος, δίνεται και απάντηση στα tweets του Γιάννη Αλαφούζου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ομάδα μας απόψε δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Το πάθος και η δύναμη έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές μας. Πλέον, τους λείπουν και οι δικαιολογίες.

Τους παρέχονται τα πάντα για να μας δίνουν χαρά και όχι να μας απογοητεύουν.

Ότι χρειάζεται να γίνει για την ομάδα θα γίνει και οι φίλαθλοι μας μπορούν να είναι βέβαιοι για αυτό.

Όσο για κάποιες ακραίες αποδοκιμασίες, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η αχαριστία περισσεύει. Προφανώς, οι λίγοι που προβαίνουν σε αυτές τις ακραίες αποδοκιμασίες δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω μας. Εκτός αν αυτό που ονειρεύονται είναι μια… «Ολυμπιακή Συμμαχία».

Όσον αφορά στον κ. Αλαφούζο, πρωταγωνίστησε για μια ακόμα φορά σε μια κωμική παράσταση, διαμαρτυρόμενος για ένα διαιτητή που ακύρωσε (καλώς) νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού και χαρίστηκε (κακώς) στους προπηλακισμούς των παικτών του ΠΑΟ στον βοηθό του, μετά από ένα κανονικότατο γκολ.

Ο κ. Αλαφούζος με την συμπεριφορά του από την στιγμή που έφτασε στο γήπεδο, με τα tweets την ώρα του αγώνα, με τα μυθεύματα των Μ.Μ.Ε. ιδιοκτησίας του, είχε σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα.

Καλούμε τον κύριο Αλαφούζο να συμμορφωθεί και να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο θέλει επενδύσεις και σοβαρότητα και όχι εκστρατείες λάσπης.

Όσο δεν το καταλαβαίνει, θα πανηγυρίζει, βράδια που η ομάδα του μένει εκτός Ευρώπης, σπάζοντας όλα τα αρνητικά ρεκόρ, 37 βαθμούς κάτω από την κορυφή».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου