ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Νταϊφάς: "Προσοχή στους φίλους Ολυμπιακούς που δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια"

Νταϊφάς: "Προσοχή στους φίλους Ολυμπιακούς που δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια"

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σταύρος Νταϊφάς, καταδίκασε με γραπτή του δήλωση τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μετά τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, τον Σωκράτη Κόκκαλη, και ο Σταύρος Νταϊφάς τάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του νυν διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο άλλοτε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας επέστησε την προσοχή σε όσους φίλους του Ολυμπιακού δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια, καταδικάζοντας τις έντονες αποδοκιμασίες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Σταύρου Νταϊφά:

"Είναι νόμος του ποδοσφαίρου να μη κερδίζει πάντοτε η ομάδα της καρδιάς μας, ακόμη και αν κατά γενική παραδοχή διαθέτει τους καλύτερους παίκτες και έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πολλές αγωνιστικές πριν από την λήξη του.

Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά εκείνων των ολίγων- ευτυχώς- οπαδών του αγαπημένου μας Ολυμπιακού που εκφράστηκαν με υβριστικό τρόπο κατά του προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενός νέου ανθρώπου, που γαλουχήθηκε και μεγάλωσε μέσα στην θρυλική οικογένεια του συλλόγου και ο οποίος έδωσε και εξακολουθεί να δίνει πολλά χρήματα για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ, συνδράμει και εγγυάται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ενώ και καθημερινά αφιερώνει πολλές ώρες εργασίας καταθέτωντας και τη ψυχή του για να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αντί  ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης, είναι κρίμα να εξαργυρώνει την τεράστια προσφορά του δεχόμενος προσωπικές ύβρεις. Γι’ αυτό καθιστώ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού υπεύθυνους για το μέλλον της ομάδας. Γιατί σε μια εποχή σκληρής λιτότητας, που κολοσσοί εξαφανίζονται και ομάδες διαλύονται, ο Ολυμπιακός πορεύεται απρόσκοπτα και υπερήφανα προς την απόλυτη επίτευξη των υψηλών στόχων του.

Προσοχή λοιπόν! Γιατί αυτοί που υβρίζουν, προφανώς δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού. Και το λέω σαν άνθρωπος που υπηρέτησα την ιδέα του Ολυμπιακού, γιατί αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης φύγει ο Ολυμπιακός θα βιώσει καταστάσεις που δεν θέλω να σκέπτομαι, όπως δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν να σκέπτονται οι λογικοί οπαδοί και φίλοι που ακολουθούν και πιστεύουν στην ιδέα του Ολυμπιακού μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου