ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Δεν δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα»

«Δεν δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα»

16/04/2013
 Περισσότερο από 20 λεπτά διήρκεσε το χθεσινό «group therapy» στον Ολυμπιακό. «Δεν έχουμε ομοιογένεια, δεν είμαστε οικογένεια», είπε ο Μίτσελ και οι παίκτες παραδέχθηκαν πως «η ευθύνη είναι δική μας».

«Δεν δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα»
Περισσότερο από 20 λεπτά διήρκησε το χθεσινό «group therapy» στον Ολυμπιακό. «Δεν έχουμε ομοιογένεια, δεν είμαστε οικογένεια», είπε ο Μίτσελ και οι παίκτες παραδέχθηκαν πως «η ευθύνη είναι δική μας».

Καμία σχέση με τις ομιλίες που κάνει ο Μίτσελ μετά τους αγώνες δεν είχε εκείνη στη χθεσινή προπόνηση.

Μετά το τέλος του προχθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις τάξεις του Ολυμπιακού υπήρχαν μόνο νεύρα και κανείς δεν θέλησε να μιλήσει εν θερμών.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές και μαζί να βρουν για ποιον λόγο εμφανίστηκε (σε ακόμη ένα ματς) τόσο κακή η ομάδα.

Άλλωστε, απομένουν τρία (συν ένα ο τελικός του Κυπέλλου) μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 50χρονος μίλησε στους παίκτες, άκουσε τις γνώμες τους και οι αρχηγοί πήραν το λόγο.

Το… group therapy, το οποίο διήρκησε περισσότερο από 20 λεπτά, έγινε για το καλό της ομάδας και στόχος του Μίτσελ είναι να παραμείνουν ενωμένοι οι παίκτες.

«Ο κόσμος να ξέρετε πάντα έχει δίκιο. Και δικαιολογημένα έχει απαιτήσεις. Περιμένει πάθος. Μεγαλύτερη ομαδικότητα εντός κι εκτός γηπέδου. Να συμπεριφερόμαστε περισσότερο ως Ολυμπιακός. Να μην παρατάμε τίποτα και να δίνουμε πάντα ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Ο κόσμος δε το είδε αυτό και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο αποδοκίμασε. Οποιος θέλει μπορεί να μιλήσει ελεύθερα», είπε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ.

Στη συνέχεια, πήραν το λόγο οι αρχηγοί της ομάδας. «Πήραμε ένα πρωτάθλημα κόουτς και δεν το χαιρόμαστε. Δεν το ευχαριστηθήκαμε με τέτοιες εμφανίσεις. Και η ευθύνη είναι δική μας», υπογράμμισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Ράφικ Τζεμπούρ ανέφερε: «Και πέρυσι και φέτος πήραμε το πρωτάθλημα. Ομως πέρυσι ήμασταν ευτυχισμένοι και φέτος δεν είμαστε. Η ευθύνη πάντως -συμφωνώ κι εγώ- βαραίνει περισσότερο εμάς».

Ο Μοντέστο είπε: «Δεν το συζητάω. Ο κόσμος έχει πάντα έχει δίκιο. Και εμείς δεν πρέπει να του δίνουμε αφορμές να αποδοκιμάσει κι εμείς το έχουμε κάνει πολλές φορές φέτος».

Τέλος, ο Μανιάτης τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μνημόσυνο. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια για να το γυρίσουμε. Να μη διατηρηθεί η γκρίνια. Ο,τι έχουμε και δεν έχουμε να το δώσουμε σε αυτά τα τέσσερα ματς».

«Πείτε μου τι συμβαίνει»

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακό δεν έμειναν μόνο στα παραπάνω.

«Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε το νταμπλ. Πρέπει ν' αλλάξουμε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Τι συμβαίνει; Πείτε μου. Θέλω και την άποψή σας», είπε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες και εκείνοι συμφώνησαν πως:

«Δεν δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και αυτό φαινόταν από την αρχή της χρονιάς, μίστερ. Και με τον Ζαρντίμ πάνω κάτω το ίδιο γινόταν. Δεν ευχαριστιόμασταν το πώς παίζαμε. Κάτι δεν μας άρεσε. Είχαμε μείνει όμως ενωμένοι, μείναμε πρώτοι, κερδίσαμε και κάναμε καλή πορεία στο Champions League. Πρέπει λοιπόν να μείνουμε και τώρα ενωμένοι για το νταμπλ. Αλλά και τώρα δείχνουμε να μην το ευχαριστιόμαστε. Εχουμε αλλάξει την τακτική μας και προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας και όσα μας λέτε».

Πάντως, ο Μίτσελ τόνισε στους παίκτες ότι «δεν είμαστε ομάδα. Δεν έχουμε ομοιογένεια, δεν είμαστε οικογένεια και αναρωτηθείτε κι εσείς (σ.σ.: παίκτες) γιατί γίνεται αυτό».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου