ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτο πανό σε γήπεδο για τη δολοφονία Φύσσα

Πρώτο πανό σε γήπεδο για τη δολοφονία Φύσσα

21/09/2013
Η πρώτη αντίδραση σε αθλητικό χώρο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Δείτε το πανό που αναρτήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.
Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Άρη, αίσθηση προκάλεσε το πανό που αναρτήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του Έβρου και αφορούσε στη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Ομάδα νεαρών - μελών αντιφασιστικών οργανώσεων κρέμασαν το συγκεκριμένο πανό, το οποίο έγραφε: "Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ντοπάρουν με έθνος και φυλή. Παύλος Φύσσας, 34 χρονών, νεκρός".
Το πανό έμεινε κρεμασμένο καθ' όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα. Παράλληλα, τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων μοίραζαν φυλλάδια στον κόσμο που προσήλθε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.
Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δεν αποκλείεται, τις επόμενες ημέρες, να υπάρξουν ανάλογα πανό και σε άλλα γήπεδα της χώρας.
Δείτε το πανό...
Πηγή: thrakisports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου